zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Včera jsem shlédl (skoro s otevřenou h..) na ČT2 Obří mosty věnované
Öresundskému mostu - po které mnozí z nás valí do země zaslíbené...
Stojí to za to, jak ti Švéďáci naučili beton plavat:-D
Archiv jde pustit na:
Odpovědět
[citace]Hoop napsal: Včera jsem shlédl (skoro s otevřenou h..) na ČT2 Obří mosty věnované
Stojí to za to, jak ti Švéďáci naučili beton plavat
Archiv jde pustit na:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10248824665-obri-mosty/%5B/citace%5DPřes tuten odkaz mi to Hoope nejde spustit kde je chyba?
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Super,gratulace,ale nechápu,jak napsali novináři,nebo kdo to napsal,že ryba je táhla 6km v lodi,na tu šňůru a přívlačák,je to podle mě nemožné..
Viděl jsem co dělal s Oldou halibut 91kg a pletenku měl na 52kg a pilkr prut...
Toto je opravdu nemožné.....6km je opravdu dálka...
No,ale zázraky se dějí...
Gratulace lovci.
Halibut jim zabral ze 130metrové hloubky na přívlačový prut se šňůrou o průměru 0,30 milimetrů. Ryba táhla loď šest kilometrů.
Odpovědět
Tak sory hodilo to nějakou chybku, stačí ten odkaz COPYrovat (jako text)do příkazového řádku...ENTER...a v půlce stránky přehrát video...
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Pafka napsal:
http://hobby.idnes.cz/halibut-rekordni-ulovek-0wv-/rybareni.aspx?c=A130422_084755_rybareni_bma
Super,gratulace,ale nechápu,jak napsali novináři,nebo kdo to napsal,že ryba je táhla 6km v lodi,na tu šňůru a přívlačák,je to podle mě nemožné..
Gratulace lovci.
Halibut jim zabral ze 130metrové hloubky na přívlačový prut se šňůrou o průměru 0,30 milimetrů. Ryba táhla loď šest kilometrů. [/citace]
Super krásná ryba :-P ale proč i letos existuje pouze 1 fotka někde ze břehu. čekal bych foto reportáž ze zdolávání vtažení do lodi a vážení! doufám že se dočkáme hodně se na to těším je to krásná rekordní ryba :-P:-P
Odpovědět
[citace]Hoop napsal: Tak sory hodilo to nějakou chybku, stačí ten odkaz COPYrovat (jako text)do příkazového řádku...ENTER...a v půlce stránky přehrát video...[/citace]Zítra to zkusim musím do práce.
Odpovědět
[citace]Jindrich napsal:
Hoop napsal: Tak sory hodilo to nějakou chybku, stačí ten odkaz COPYrovat (jako text)do příkazového řádku...ENTER...a v půlce stránky přehrát video...Zítra to zkusim musím do práce.[/citace]
Přesně jak píše Hoop to funguje:-P
Odpovědět
Halibut jim zabral ze 130metrové hloubky na přívlačový prut se šňůrou o průměru 0,30 milimetrů. Ryba táhla loď šest kilometrů.
---------
Těch 6km se asi rozumí posun lodě při zdolávání.Jinak k fotodokumentaci,reportáži - třeba nemají nutnost dělat ze zdolávání ryby velké divadlo nebo neměli čím natáčet.
Odpovědět
Tak tomu říkám exot, nejen pro to jak si to dokázal způsobit, ale i proto jak se choval po tom:
Brazilec si prošpikoval šípem mozek. Místo k lékaři si šel odpočinout
Odpovědět
[citace]Hoop napsal:
Včera jsem shlédl (skoro s otevřenou h..) na ČT2 Obří mosty věnované
Stojí to za to, jak ti Švéďáci naučili beton plavat
Archiv jde pustit na:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10248824665-obri-mosty/%5B/citace%5D
Zkouknul jsem to jedním dechem. Fantastický dokument. Takový kolos postavit za 5 let a ještě se vejít do plánovaného rozpočtu i s problémy co měli, neskutečné. Třeba v porovnání stavby tunelu Blanka (cca 3,1 km). Ta se staví už 7 rokem a rozpočet už byl 1,5x překročen. No i to o něčem vypovídá....
Odpovědět
Pánové, četl někdo z vás komentáře k tomu halibuti na idnes? Stojí to za to. Demence našich některých spoluobčanů je opravdu unikátní. :-P
Odpovědět
..... Tento úlovek překonává český rekord halibuta z loňského roku, kterým byla ryba velká 210 centimetrů a těžká 125 kilogramů ulovená rovněž v Dyrsfjordu....
A já myslel že rekord držel Metrovka...(Dvoumetrovka)
:-P:-D:-D
Odpovědět
To je těžké rozeznat..:-D Kdo je kdo.Já myslel,že jsi to ty a ne tvůj bratr..:-D Každé médium má svůj rekord halibuta.
Co psali na idnes?
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Pafka napsal:
http://hobby.idnes.cz/halibut-rekordni-ulovek-0wv-/rybareni.aspx?c=A130422_084755_rybareni_bma
Gratulace lovci.
Halibut jim zabral ze 130metrové hloubky na přívlačový prut se šňůrou o průměru 0,30 milimetrů. Ryba táhla loď šest kilometrů. [/citace]
Psali tohle
Odpovědět
Tak mám radost. Mám to za 48 a dnes k svátku jsem dostal tohle. Jirka
http://www.norske-suvenyry.cz/
Jinak samozřejmě VŠE NEJ VŠEM JIRKŮM k svátku
Odpovědět