zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
[citace]paveln napsal:
Jasně že to vím. Žadné fotky ryb, které byl nabyly k smíchu nemám a tak jsem prispel alespon tim co je [/citace]
Za každou krásnou fotku se musí poděkovat, když je to z Norska:-D:-D:-D
Odpovědět
to Paveln
Ty tvoje fotky jsou nádherné. Nemusíme tady mít za každou cenu jenom ryby. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Jiran napsal:
Krásné fotky, jenže většina z nás prahne hlavně po rybách[/citace]
Až tak úplně ne :-) Mám za sebou 2 roky cestování po Norsku a již asi 10 dalších let rybařiny a abych řekl pravdu, stále mne láká cestovní návrat do této úžasné země. Ale zase jedu na ryby :-E protože je to už nemoc a nedá se to léčit :-P
Odpovědět
[citace]northwolf napsal: mara45 napsal:
to northwolf:už dva roky mám s sebou do Norska kontakt na tlumočnici,která prý vyřídí vše.Tak jsem rád,že jsi to odzkoušel a funguje to.Jo a jmenuje se Martina.
Děkuju za informaci. Jakým způsobem Tvá Martina funguje ? Je součástí nějaké firmy kde se třeba drží 24h denně pohotovost na telefonu, nebo je to Češka v Norsku žijící ovládající jazyk ochotná pomáhat ?[/citace]
to northwolf:kontakt jsem dostal od kamaráda.Prý žije v Norsku.Je asi ze stejné agentury jako ten Milan,co ti pomohl.Zatím jsem to neměl potřebu vyzkoušet.
Odpovědět
[citace]janka napsal:
To Paveln
byli jste na Trolltunga? Jake to bylo?? [/citace]
Byla to nadhera. Nikam jsme nepospichali, takze to cesta tam i zpet trvala celkem asi 11 hodin. Cestou jsme se dvakrat zastavili asi na pul hodky a uvarili si polivku a najedli se. Moc hezke okoli.
Odpovědět
http://hobby.idnes.cz/halibut-rekordni-ulovek-0wv-/rybareni.aspx?c=A130422_084755_rybareni_bma
Velka gratulace :-D:-D:-D
Odpovědět
Odpovědět
[citace]janka napsal:
nahoru jste vyslapali po schodech a nebo vyjeli?[/citace]
Ani nevim, ze se tam da vyjet, takze jsem asi timto odpovedel, ze? :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Tak já měl zprávu,že byl chycen kousek od tyče označující mělčinu,kam se vyvážejí zbytky z filetování,v podstatě u "baráku",cca 700m.Dyrsfjord je poměrně mělký,největší hloubka je 71m. 130m je tak o 3km dál.Informace se zkrátka mění,jsem s tím smířen !:-D Abych tam hned letěl chytat na stejné místo nehrozí,halibutích míst jsou tam desítky km2,jen hledat a chytat.
Že mu nenapíchli do huby nějakou úspěšnou nástrahu se fakt divím!:-(
Takhle to lovci po letech nepřipomene,na co ho chytil!
Taktéž zasněný kaprařský výraz shlížející na pokořenou rybu a´la MRK
mi tam chybí.:-|
Kluci se vůbec nechlubí,nepíší články,nepředpažují.....zajímavé....no rubrika Zajímavosti!
Odpovědět
Krásně napsáno.
Ona fotografie se počas roků mění.
Dříve samá reklama a dnes ?
Podívejte se na Pavlise , vildy, a ostatní.
Šroubkovi to taky půjde.
Jen něco zřídka.
Jen ,,Já,, , Harty , Zerp alias Bob , sem něco cpeme.
Berte toho jedno za mnou a mýho kolegy BOBA jako vtip.
Přeji hezký den. Du okopávat záhonky. ( ale věřte mi, že bych raději nyhazoval sníh z lodi )
Odpovědět
Davide,ještě svítí sluníčko(aspoň na Šumavě),to ti nebude dělat dobře .
Odpovědět