Hasvik, NO
temperature icon 13°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 22°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Zajimavosti

zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)

Odpovědět

..evidentně majitel několika nemovitostí v Praze...

A ještě prý chodí do práce....8-O

Protoze doma by nemohl tolik telefonovat :-D:-D:-D:-D:-D

Když je někdo takhle pracovitý (nenadarmo se říká že maká jako šroub), proč by nemohl mít v Praze dům, točit filmy, nebo psát knihy??? Přejte, a bude vám přáno....jen tak dál, já držím palce!

Ke všemu je furt na rybách!

Tak koukám, že jsem tady tou Šroubkovo prodejnou rozpoutal pěknou smršť Šroubkových podnikatelských aktivit. Je tedy vidět, že je to úspěšný podnikatel. Co kdyby nás v rámci sponzoringu vzal příští rok na Maledivy?? 8-)8-)8-)8-)

Ať udělá sraz a povypráví nějaké příhody ze svých bohatých aktivit.Nevadí,když to bude v Praze.:-P

[citace]JAKABO napsal:

sroubek - Ty máš ešte tú svoju štvorkolku?[/citace]

no jistě,že mááám...už se těším,jak vyjedu s ní na ryby do vojenského prostoru...;-);-)

[citace]ZM napsal:

Ať udělá sraz a povypráví nějaké příhody ze svých bohatých aktivit.Nevadí,když to bude v Praze.[/citace]

Určitě mi to nebude vadit,kde si pokecáám,mezi dobrýma kámošama,je mi všude dobře...8-)8-)8-)

A ještě pivíííčko,není co řešit...:-D:-D:-D:-D

to Naki:já tě přerazím....ty kluku ušatá...:-D:-D:-D:-D

Pýtal som sa preto na štvorkolku,lebo unikli na web špionážne fotky z tvojej dielne.

[citace]JAKABO napsal:

Pýtal som sa preto na štvorkolku,lebo unikli na web špionážne fotky z tvojej dielne.[/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pozor na bobra při rybařině

http://www.novinky.cz

:-D:-D:-D

• Téma ‚Zajimavosti’ nepřijímá nové odpovědi.