zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
..evidentně majitel několika nemovitostí v Praze...
A ještě prý chodí do práce....8-O
Odpovědět
Když je někdo takhle pracovitý (nenadarmo se říká že maká jako šroub), proč by nemohl mít v Praze dům, točit filmy, nebo psát knihy??? Přejte, a bude vám přáno....jen tak dál, já držím palce!
Odpovědět
Tak koukám, že jsem tady tou Šroubkovo prodejnou rozpoutal pěknou smršť Šroubkových podnikatelských aktivit. Je tedy vidět, že je to úspěšný podnikatel. Co kdyby nás v rámci sponzoringu vzal příští rok na Maledivy?? 8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Ať udělá sraz a povypráví nějaké příhody ze svých bohatých aktivit.Nevadí,když to bude v Praze.:-P
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
sroubek - Ty máš ešte tú svoju štvorkolku?[/citace]
no jistě,že mááám...už se těším,jak vyjedu s ní na ryby do vojenského prostoru...;-);-)
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Ať udělá sraz a povypráví nějaké příhody ze svých bohatých aktivit.Nevadí,když to bude v Praze.[/citace]
Určitě mi to nebude vadit,kde si pokecáám,mezi dobrýma kámošama,je mi všude dobře...8-)8-)8-)
A ještě pivíííčko,není co řešit...:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
to Naki:já tě přerazím....ty kluku ušatá...:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Pýtal som sa preto na štvorkolku,lebo unikli na web špionážne fotky z tvojej dielne.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Pýtal som sa preto na štvorkolku,lebo unikli na web špionážne fotky z tvojej dielne.[/citace]
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Odpovědět