zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
to Došky:jednou jsme jeli koncem března a z Osla jsme jeli max na dvojku po ledě a ve sněhové vánici.Taky super cesta.
Odpovědět
To Došky, vem si ženijní lopatku a řetězy. Michal se na Maledivách asi chechtá.:-D
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to Došky:jednou jsme jeli koncem března a z Osla jsme jeli max na dvojku po ledě a ve sněhové vánici.Taky super cesta.
[/citace]
Jojo já za 12 tak doufám,že to roztaje.Nebo budu muset vzít někoho těžkého a silného na tlačení.Co tak ten kámoš co má prodejnu v K. Hoře ?:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]DOSKY napsal:
mara45 napsal:
to Dosky:joo to jsou čerstvý fota od kluků,co jsou v bejvalým Korlinu.Ještě se nedostali ani k vodě.
Jó tak to mám moc velkou radost. To bude cestička. [/citace]
Tak to ti držím palce. Tranzit na sněhu je tanečník, takže řetězy a trpělivost, ať to nerostřelíš. Bohužel tady nejsou povoleny hroty jako u nich, takže nic jiného nezbývá. Až dorazíš, dej zprávu. Milan;-)
Odpovědět
To se neboj, Došky vodí Tranzita jak Matěj Kopecký loutky. Sám jsem zažil jízdu na sněhu, když jsme jeli z Dobrušky do Spálova:-D:-D:-D
Odpovědět
Také si pamatuji cestu po sněhu v březnu. Od benzinové pumpy "U tetřeva" až na Hitru. Moc velká paráda!!:-E:-E
Odpovědět
Tady je chlapi vidět, že si správný termín nemůžeme nikdy pořádně naplánovat. :-(
Když prší, nebo padá sníh a kroupy, tak to se dá vydržet, hlavně když nefouká:-x:-x:-x ,to aby měl člověk játra ještě od cizího, že:-D:-D:-D
Odpovědět
Já si s tím sněhem snad nějak poradím. Už jsem něco za svůj život najezdil, tak snad to dám. Koneckonců jede nás tam víc, takže všem šťastnou cestu.
:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Dva kluci v Nemecku poslali lahvovou postu a po 35 letech se jim zprava vratila z Norska - ale bez odesilatele!
Zkouste to - treba odesilatele najdeme!
http://www.facebook.com/pages/Message-in-a-bottle/164096877000637
Odpovědět
[citace]Sim napsal: [/citace]Najdi si své auto,půjčovna lopat za rohem.:-D
Odpovědět
Něco o jízdě na vlnách
Incredible video - fishing boats in rough sea
Odpovědět
[citace]lukluk napsal:
Něco o jízdě na vlnách
Incredible video - fishing boats in rough sea
http://www.youtube.com/embed/ByGSMmenPDM?rel=0%5B/citace%5D
To je teda síla. Já bych se asi strachy pos..l.
Odpovědět