zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
zatim nic noveho zajimaveho nemam, jen si zkousim znovu zalozit svuj chlivecek, dokud mi to vubec jde ... :)
Já vím. A bylo to úplně na konci takže všichni profici už byly mimo. Až se k tomu dneska dostanu tak to pošlu stejne jako návod na rozcvicku pro Šroubku
Odpovědět
[citace]culdo napsal:
ta babicka je uzasna.
[/citace]
Nevíte někdo jestli to není babička Šroubka :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Dedek napsal:
culdo napsal:
ta babicka je uzasna.
Nevíte někdo jestli to není babička Šroubka [/citace]
Podle velikosti berle, která je vedle opřená, by to tak mohlo být. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj Husky19, ty ideš na Soroyu od 20.5. .... ?????. Asi sa tam stretneme...... ! Vagan.................
Odpovědět
Svetlo v tunelu a nebyl to vlak!
Zvlastni astronomicky fenomen dnes rano pozorovali projizdejici v Atlanterhavstunelu.
clanek a video http://www.tk.no/nyheter/article6549379.ece
Odpovědět
Pěkný Janko :-D :-D
Škoda absence ve Spálově, bude sranda :-D :-D :-D
Odpovědět
[citace]rativ1 napsal:
Ahoj Husky19, ty ideš na Soroyu od 20.5. .... ?????. Asi sa tam stretneme...... ! Vagan.................[/citace]
Jo, jo, v tom případě budeme na sebe koukat přes vodu :-D:-D
Odpovědět
Ještě ten Jágr pro PAVKU a dám se sítěma pokoj. Pokud si dobře pamatuju tak k tě bitce došlo pár vteřin před koncem. Tehdy Jágra dokonale vymazal Honza Šmarda. Jeho osobka byla tak dokonalá že s ním musel být snad i v kabině. Ale opravdu si Jarda na puk celý zápas skoro nesáhl. Co se odehrálo v posledních sekundách nikdo neví. Jágr držel Šmardu pod krkem, párkrát klepl tlapkou a bylo po všem.
Odpovědět
:-D:-D:-D:-D
Kdyz byl o hlavu vyssi, tak si dovoloval, co? No, Jardo , to se dela? :-D:-D:-D
Uz je jak Sroubek - taky mi dnes misto pozdravu rekl, ze uz se nemuze dockat, az mi da ve Spalove pres čuñu. Mysli si, ze kdyz je vyssi a tezsi, ze si na me muze dovolovat :-(:-(:-(
Odpovědět