Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
David80 - vy kecko!! :-)) Taky jste to nemohl chvili vydrzet????!!!!! :-) :-)
Odpovědět
Tak zaprvé jako Apríl dobrý ale zadruhé mě hned napadlo, NASRAT..kdo tohle může zkontrolovat? Víte někdo jak dlouhé má Norsko pobřeží? Kde všude může být loďka s rybáři? Kdo by tohle mohl zkontrolovat? A jak prosazovat?
Odpovědět
Akej farby môže byť pilker? Strieborny, zlaty, cerveny, hnedy? Alebo prirodna šedá olovena?
Odpovědět
Akej farby môže byť pilker? Strieborny, zlaty, cerveny, hnedy? Alebo prirodna šedá olovena?
ruzovy, se zelenymi puntiky a u holek muze byt nalepeny duhovy jednorozec :-) , hlavne aby ladil s lakem na nehty. ;-)
Jak uz prozradili ctenari drive, jednalo se o aprilovy zertik. chtela jsem to tu trochu rozveselit :-) :-)
Odpovědět
Zdravim pani Janka takto si poradilo more s farebnim pilkrom.
Odpovědět
Na Netflixu můžete nyní shlédnou zajímavý norský film Troll. Kdo má rád Norsko, toho určitě pobaví. Přeju hezkou zábavu.
https://youtu.be/AiohkY_XQYQ
Odpovědět
Ahoj, chcem vás poprosiť, neviete čo sa deje s imax plávajúcimi odevmi? Nikde nie sú dostupné. Prípadne, ak by ste niekde vedeli o Atlantik Race 2XL a 3XL, bol by som vám veľmi povďačný.
Odpovědět
Imax loni nevyřídil bezpečnostní certifikát pro EU. Z tohoto důvodo nemohly být dovezeny. To je důvod proč nejsou nikde na obchodech. Jestli to letos vyřídí, nikdo neví.
Odpovědět
Ďakujem Michal, Kinetic, ktorý máš v ponuke je porovnateľný s Imaxom? Prípadne môžeš poradiť niečo adekvátne? S Imaxom sme mali len dobré skúsenosti, hlavne pri marcových výjazdoch. Ide o to, že s mäkkými oblekmi sme väčšinou po jednej sezóne mali problém s prepúšťaním vody.
Odpovědět
Kinetic mám od loňska. Zkušenosti mám velmi dobré, je to určitě alternativa za Imax. Vyrábí to Dánové. Letos si ho beru na Soroyu v březnu, tak ti pak napíšu zkušenosti v největším extrému.
Odpovědět
Ok Michal, budem sa tešiť a v tom čase aj z Lofôt fandiť!
Pavle verím Ti, len pri mojich severských "motohodinách" by nevydržalo ani brnenie.
Odpovědět
Od 1.6.2023 se maji do vyvozni kvoty zapocitavat i ryby skonzumovane v Norsku. Zatim je navrh, aby bylo zapocitavano 25 % vahy.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...