Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Zajimavosti

Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.

Odpovědět

267 kilo tunak na prut

https://www.nrk.no/vestland/drog-inn-fisk-pa-267-kilo-med-stong-1.15196222

Uz jste nekdy videli duhy, ktere se krizuji? Ja ne ..  vice ve clanku

https://www.nrk.no/nordland/fotograferte-kryssende-regnbuer-pa-ornes_-_-sjeldent-fenomen_-ifolge-statsmeteorolog-1.15197702

Wicked tuna..normální pořad na kabelu, tohle loví na prut normálně. To není žádný problém. V mnohém to připomíná kaprařinu. Nahodíš, nakrmíš a čekáš, hodiny, dny...akorát že na moři pár kilometrů od břehu.

Něco k duze mám taky. Bylo to úžasné a přímo nad hlavou 👍

Prave jsem se dozvedela, ze jeden z prukopniku norskeho rybolovu prekrocil duhovy most. Uwe Onken zemrel.

V nasich vzpominkach ale zustava i nadale. R.I.P.

Neznám, kdo to byl?

Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne.  Od  jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu,  ucitel mnohych dnes slavnych rybaru.  Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.

Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne. Od jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu, ucitel mnohych dnes slavnych rybaru. Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.

Byl to sympaťák. R.I.P.

Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?

Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?

72

Je to opravdu skoda. Na druhe strane je nutne rict, ze posledni rok byl na tom zdravotne velmi velmi spatne a bylo to pro neho takrka vysvobozeni. Stejne je to skoda, mel by stale co rict a clovek se stale mohl od neho ucit. Aktivni byl, co to slo. Odesla legenda, i kdyz v CR asi ne tak znama.

no jo, to je 10 let, to už budu prdět do hlíny

Přátelé  mořského rybolovu,tato informace není až tak o rybaření,ale myslím si,že bude někomu hodit.Vybavení pro rybařinu na moři mám vcelku slušné-pruty ,navijáky,nářadí,nástrahy ,oblečení ale zbývalo dobré obutí.Už nevím kde jsem je koupil:boty ROCKY vodotěsné,zateplené,vysoké prostě super.Po 8letech na pravé povolila podrážka.Koupil jsem dvě tuby lepidla že to přilepím sám.Pak mi to nedalo a zašel jsem do několika opraven.Vždy mně řekli,že nemají lis a tak to nemohou opravit.Po dlouhém pátrání jsem objevil  firmu V.I.K. oprava trekové obuvi ve Zlíně.Dohodli jsme se telefonicky,boty jsem poslal poštou.Protože se jednalo o nadrozměrné číslo,sehnali nové podešve až u výrobce a provedli opravu.Vzhledem k ceně nových(stály několik tisíc)byla oprava velmi levná.Boty jsou jak nové,ne-li lepší.Závěrem-nejsem jejich agent ani reklamní agentura ale jen spokojený zákazník.  Děda Z.

Dedo, zrovna minulý týden jsem vyhodil svoje trekové boty, kde mě upadla podrážka. Škoda, že tvoje info nepřišlo dřív.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!