Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
267 kilo tunak na prut
https://www.nrk.no/vestland/drog-inn-fisk-pa-267-kilo-med-stong-1.15196222
Odpovědět
Uz jste nekdy videli duhy, ktere se krizuji? Ja ne .. vice ve clanku
https://www.nrk.no/nordland/fotograferte-kryssende-regnbuer-pa-ornes_-_-sjeldent-fenomen_-ifolge-statsmeteorolog-1.15197702
Odpovědět
Wicked tuna..normální pořad na kabelu, tohle loví na prut normálně. To není žádný problém. V mnohém to připomíná kaprařinu. Nahodíš, nakrmíš a čekáš, hodiny, dny...akorát že na moři pár kilometrů od břehu.
Odpovědět
Prave jsem se dozvedela, ze jeden z prukopniku norskeho rybolovu prekrocil duhovy most. Uwe Onken zemrel.
V nasich vzpominkach ale zustava i nadale. R.I.P.
Odpovědět
Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne. Od jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu, ucitel mnohych dnes slavnych rybaru. Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.
Odpovědět
Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne. Od jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu, ucitel mnohych dnes slavnych rybaru. Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.
Byl to sympaťák. R.I.P.
Odpovědět
Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?
Odpovědět
Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?
72
Je to opravdu skoda. Na druhe strane je nutne rict, ze posledni rok byl na tom zdravotne velmi velmi spatne a bylo to pro neho takrka vysvobozeni. Stejne je to skoda, mel by stale co rict a clovek se stale mohl od neho ucit. Aktivni byl, co to slo. Odesla legenda, i kdyz v CR asi ne tak znama.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Přátelé mořského rybolovu,tato informace není až tak o rybaření,ale myslím si,že bude někomu hodit.Vybavení pro rybařinu na moři mám vcelku slušné-pruty ,navijáky,nářadí,nástrahy ,oblečení ale zbývalo dobré obutí.Už nevím kde jsem je koupil:boty ROCKY vodotěsné,zateplené,vysoké prostě super.Po 8letech na pravé povolila podrážka.Koupil jsem dvě tuby lepidla že to přilepím sám.Pak mi to nedalo a zašel jsem do několika opraven.Vždy mně řekli,že nemají lis a tak to nemohou opravit.Po dlouhém pátrání jsem objevil firmu V.I.K. oprava trekové obuvi ve Zlíně.Dohodli jsme se telefonicky,boty jsem poslal poštou.Protože se jednalo o nadrozměrné číslo,sehnali nové podešve až u výrobce a provedli opravu.Vzhledem k ceně nových(stály několik tisíc)byla oprava velmi levná.Boty jsou jak nové,ne-li lepší.Závěrem-nejsem jejich agent ani reklamní agentura ale jen spokojený zákazník. Děda Z.
Odpovědět
Dedo, zrovna minulý týden jsem vyhodil svoje trekové boty, kde mě upadla podrážka. Škoda, že tvoje info nepřišlo dřív.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...