Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 683 odpovědí. Do diskuze (156 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel valta a poslední změna proběhla před 3 dny a 15 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 684)
  • Autor
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)
    JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Wicked tuna..normální pořad na kabelu, tohle loví na prut normálně. To není žádný problém. V mnohém to připomíná kaprařinu. Nahodíš, nakrmíš a čekáš, hodiny, dny…akorát že na moři pár kilometrů od břehu.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Něco k duze mám taky. Bylo to úžasné a přímo nad hlavou 👍

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Prave jsem se dozvedela, ze jeden z prukopniku norskeho rybolovu prekrocil duhovy most. Uwe Onken zemrel.

V nasich vzpominkach ale zustava i nadale. R.I.P.

Ciza
    Účastník
    (163 odpovědí)

Neznám, kdo to byl?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne.  Od  jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu,  ucitel mnohych dnes slavnych rybaru.  Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Uwe Onken byl jeden z prvnich organizatoru norskeho rybolovu. V dobe, kdy mnozi z nas jeste ani nevedeli, kde vubec Norsko je, mu propadl uplne. Od jeho prvnich jizd, pres vlastni cestovku a organizovane zajezdy az k vlastnimu campu u Romsdalsfjordu. Propagator trollingu, ucitel mnohych dnes slavnych rybaru. Nekteri z vas ho mohli videt u meho stanku na veletrhu v Praze, jini na veletrhu v Magdeburgu, kam pravidelne jezdil. Vzdycky prijemny a usmevavy, ochotny, skromny a napomocny.

Byl to sympaťák. R.I.P.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Škoda, že již nebude možné se sním setkat. Kolik mu bylo let?

72

Je to opravdu skoda. Na druhe strane je nutne rict, ze posledni rok byl na tom zdravotne velmi velmi spatne a bylo to pro neho takrka vysvobozeni. Stejne je to skoda, mel by stale co rict a clovek se stale mohl od neho ucit. Aktivni byl, co to slo. Odesla legenda, i kdyz v CR asi ne tak znama.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)
    Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)
    radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

no jo, to je 10 let, to už budu prdět do hlíny

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Přátelé  mořského rybolovu,tato informace není až tak o rybaření,ale myslím si,že bude někomu hodit.Vybavení pro rybařinu na moři mám vcelku slušné-pruty ,navijáky,nářadí,nástrahy ,oblečení ale zbývalo dobré obutí.Už nevím kde jsem je koupil:boty ROCKY vodotěsné,zateplené,vysoké prostě super.Po 8letech na pravé povolila podrážka.Koupil jsem dvě tuby lepidla že to přilepím sám.Pak mi to nedalo a zašel jsem do několika opraven.Vždy mně řekli,že nemají lis a tak to nemohou opravit.Po dlouhém pátrání jsem objevil  firmu V.I.K. oprava trekové obuvi ve Zlíně.Dohodli jsme se telefonicky,boty jsem poslal poštou.Protože se jednalo o nadrozměrné číslo,sehnali nové podešve až u výrobce a provedli opravu.Vzhledem k ceně nových(stály několik tisíc)byla oprava velmi levná.Boty jsou jak nové,ne-li lepší.Závěrem-nejsem jejich agent ani reklamní agentura ale jen spokojený zákazník.  Děda Z.

Lupen
    Účastník
    (101 odpovědí)

Dedo, zrovna minulý týden jsem vyhodil svoje trekové boty, kde mě upadla podrážka. Škoda, že tvoje info nepřišlo dřív.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 496. až 510. (celkem z 684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...