Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
Myslite si, ze boure s vetrem o sile az 170 km/hod a s vlnami az 30 m projde bez skod?
Vyvracene stromy, dopravni znaceni, zatopene domy, prevracene obytnaky, tisice domacnosti bez proudu ... atd atd
Nastesti zadne skody na zivote nebyly.
Odpovědět
masinka na odstraneni kuze a kosti (slo by to i na pedikuru? :-) ) a co s dvacetikilovou treskou? :-)
a kdyz se nedari
Odpovědět
Snad první video, kde není jen bezmezná propagace nějakého produktu, či výrobku, ale ukazuje i na možné stinné stránky "úžasného stroje" :-) .
Díky Janka
Odpovědět
Odpovědět
To není možný, zaseknout rybu, aby vyletěla z vody a zamotala se kolem vysokého napětí. Snad jen v Rusku. :)
Odpovědět
Čekal jsem, kdy se to tu objeví. Za mě pitomost. Ny ryby chodím, protože nikdy dopředu nevím, jestli chytím nebo ne. Připravit se o toto tajemství pozbývá pro mě rybařina smysl.
Odpovědět
Paní Janko za mě dobrý. Mě se líbí záběry zpod hladiny, je zajímavé vidět, jak se ryba chová ve svém přirozeném prostředí, jak to vypadá, když zabere. Zatím využívám jen služby echolotu nebo navigace, možná jednou dojde i na vlastní podvodní kameru. Já na moře nejezdím čekat až ryba zabere, já ji tam jezdím hledat, abych si zachytal.
Odpovědět
Mezi normálníma rybářema nemá tato věc místo. Absolutně by to pokazilo napětí a radost z nečekaného úlovku.
Odpovědět
V Norsku u Bodo se 25.1.2017 potopila rybařska loď,porucha ve strojovně a najeli na mělčinu. Posadku vyzahli vrtulnikem. Tak pozor,čert nikdy nespi.
Odpovědět
Ekologie nadevše
https://www.novinky.cz/muzi/429574-misto-olova-budou-rybari-nahazovat-do-vody-tezky-beton.html
Odpovědět