Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Zajimavosti

Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.

Odpovědět

Jak to dopadlo s tou bouří v Norsku, jsou nějaké škody?

Myslite si, ze boure s vetrem o sile az 170 km/hod a s vlnami az 30 m projde bez skod?

Vyvracene stromy, dopravni znaceni,  zatopene domy, prevracene obytnaky, tisice domacnosti bez proudu ... atd atd

Nastesti zadne skody na zivote nebyly.

masinka na odstraneni kuze a kosti (slo by to i na pedikuru? :-) ) a co s dvacetikilovou treskou? :-)

a kdyz se nedari

Snad první video, kde není jen bezmezná propagace nějakého produktu, či výrobku, ale ukazuje i na možné stinné stránky "úžasného stroje" :-) .

Díky Janka

Tomu říkám pořádný zásek

To není možný, zaseknout rybu, aby vyletěla z vody a zamotala se kolem vysokého napětí. Snad jen v Rusku. :)

To bude jen navazec na hlavni snure... :-D

Tak co vy na to?

Čekal jsem, kdy se to tu objeví. Za mě pitomost. Ny ryby chodím, protože nikdy dopředu nevím, jestli chytím nebo ne. Připravit se o toto tajemství pozbývá pro mě rybařina smysl.

Přesně jak napsal Fish

Paní Janko za mě dobrý. Mě se líbí záběry zpod hladiny, je zajímavé vidět, jak se ryba chová ve svém přirozeném prostředí, jak to vypadá, když zabere. Zatím využívám jen služby echolotu nebo navigace, možná jednou dojde i na vlastní podvodní kameru. Já na moře nejezdím  čekat až ryba zabere, já ji tam jezdím hledat, abych si zachytal.

Mezi normálníma rybářema nemá tato věc místo. Absolutně by to pokazilo napětí a radost z nečekaného úlovku.

V Norsku u Bodo se 25.1.2017 potopila rybařska loď,porucha ve strojovně a najeli na mělčinu. Posadku vyzahli vrtulnikem. Tak pozor,čert nikdy nespi.

Ekologie nadevše

https://www.novinky.cz/muzi/429574-misto-olova-budou-rybari-nahazovat-do-vody-tezky-beton.html

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.