[citace]poteh napsal:
Na podobný dotaz jsem již o něco dříve dostal odpověď. Majitele to nezajímá, se v té odpovědi tvrdí. Pokud si jí předčtete tak Vám bude jasno. Nosit vestu asi tak hrozné nebo ponižující není. Jen si je potřeba podle přístupu připravit o něco více peněz.[/citace]
Nechtěl jsem do této diskuze zasahovat, ale nedalo mi to. Jak píše Jana v některém ze svých předchozích příspěvků o povinnostech a nepovinnostech majitelů lodí a kempů. Majitelé kempů nebo jen jednotlivých chat a lodí skutečně nemají za povinnost vybavovat všechny své lodě vestami. Nevím jak v jiných kempech, ale v Betten Rorbuer v Jostolen na Smole, je vest k dispozici dostatek. A postaral se o ně majitel. Otázkou je ovšem jaká vesta, komu a jak vyhovuje. Je-li rybář náročný a nestačí mu vesta, kterou ten, či onen kemp nabízí, nezbývá mu nic jiného, než si koupit vestu vlastní. A to už záleží na něm, jakou si vybere. Jak zde psal Kulík. I koupě kvalitního neplovoucího oblečení ve spojení s vestou, či límcem je řešení. Vyčkejme na další informace a zprávy z Norska a pak se všichni zařiďme tak, jak nám to každému jednomu bude vyhovovat nejlépe. Bude-li tento nový norský zákon skutečně tak striktní, jak to vypadá, asi nám nezbyde nic jiného, než ho dodržovat. :-P:-P