Ahoj všichni, prosím kdo pojedou na výstavu ať se mi potvrdí účast. Děkuji
Honzak
Pojedu Ford transit 9 míst
Ahoj všichni, prosím kdo pojedou na výstavu ať se mi potvrdí účast. Děkuji
Honzak
Pojedu Ford transit 9 míst
Ještě štěstí, že jsme soběstační:-D i když nevím co Koubas zase vymyslí:-D:-D:-D
Odpovědět
On bude mít určitě, jak je jeho zvykem, něco sladkého :-D:-D:-D
Odpovědět
Tak zatím jede:
Míra Staněk, Hrůša, Bulik, Honzak,Vilda (kouřící vulkán):-D:-D:-D
můj táta Jindra, Kikibut
Odpovědět
Honzáku volal jsi mi, že mě vybral počítač, že jedu do Magdeburgu a na seznamu se nevidím. Nějaká změna?
Odpovědět
Ahoj všichni, jsem moc rád, že na mně tak myslíte ohledně jídla ale musím Vám bohužel oznámit, že v tomto termínu se musím zúčastnit oslavy 70tis mého souseda (osobního lékaře kardiologa) a to nemohu, vzhledem k mému stáří, odmítnout. Ale přesto se na Vás na všechny těším na srazu 14.11.
Ahoj Michal
Odpovědět
[citace]zok napsal:
Honzáku volal jsi mi, že mě vybral počítač, že jedu do Magdeburgu a na seznamu se nevidím. Nějaká změna?[/citace]
Promin jedes. Pocitac nelze.
Odpovědět
Kufrik sbalen, budik nastaven na 5.30 a pak hura na nadrazi. Pouze 4x prestupovat a jsem v Magdeburgu! Kluci maji sbaleno a doufam, ze se zitra v poradku s Marou, Zerpem a Zoomikem setkame.
Pak uz jen postavit stanek a budeme se tesit nejen na vasi navstevu!
Jako vzdy je pripraven krasny program http://www.magdeburger-meeresangeltage.de/index.php?id=276, z ktereho jako vzdy nic neuvidime :-)
Ale urcite se setkame s nasimi prateli, na ktere se uz moc tesime. Tedy alespon ja .. prece jen tam bude vic chlapu ;-) ;-)
Odpovědět
Taky se těším na tu naší partičku...škoda,že tam nebude Vláďa zoomák..
Odpovědět
Jen se moc netěším na stavbu stánku.Ještě že nám Janka pomůže...:-P
Odpovědět
Taak za chvíli se Zerpíkem a Zoomákem vyrážíme...
Dnes nás přijede podpořit Došky,Jířan a Jirka Koubek a zítra Honzák a jeho tým.......dovezte něco dobréhu kluci...:-P
Odpovědět
Ja uz si to sinu taky. Sedim daleko od tabule ale ukazuje to 221 km / hod.
Maro ja kudy chodim tudy stavim :-D
Vlada mi bude taky chybet. Hlavne ty rizky ... zadne tofu !! ;-:-D
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Taak za chvíli se Zerpíkem a Zoomákem vyrážíme...
Dnes nás přijede podpořit Došky,Jířan a Jirka Koubek a zítra Honzák a jeho tým.......dovezte něco dobréhu kluci...[/citace]
Už se na vás těšíme a na co máte chuť?:-D:-D:-D
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...