Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výběr vláčáku

• Toto téma obsahuje celkem 43 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 4 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)
  • Autor
    Qwuiddo
    Účastník
    (89 odpovědí)

Ahoj zkušenost ani s jedním prutem nemám, ale pokud chceš mám tu doma nový nepoužitý (akorát vybalený) PENN-WFT MILLENIUM GIGA JIG 50-150g 2,7m. Prodávám protože se mi tu na těžší vláčku sešel tenhle giga jig, charisma a ještě jedna daiwa a neuvláčím to. Nechám ti ho za 1500 + pošta.

Pokud máš zájem tak se ozvi sem nebo na mail tomas@tomasmarek.com

Pokud zájem nemáš, tak se omlouvám za spam a přeji hodně úlovků!! Já odjíždím zítra na Vingsand !! 😀

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Nazdar chlapi, vím, že už se to tu řešilo, ale třeba má někdo po letošní sezóně zase nové poznatky. Hledám vláčecí prut, nějaký univerzál s akcí cca 50-200g. Aby byl použitelný i na vláčení s menšíma riperama, tak i 150g pilkříky, popř. větší gumy na halíky. Mám 3 favority. Uvítal bych jakékoli info, osobní zkušenosti i rady. Díky.

1.)klasika – charisma 2,7m 50-190g … cena 2700,-

2.)Shimano BeastMaster BX Spinning 2,7m 50-100g … cena 2300,-

3.)Prut DRAGON Millenium Dorsz 2,70m 60-150g, 120-250g … 2 špice, cena 1800,-

teď se dívám ještě tady do eshopu na tento:

4.)WFT Baltic Pilk 2.6m 30-150g dvoudílný … cena 2700,-

Odkazy tu dávat nebude, aby to nebylo bráno jako reklama.

Díky za každý příspěvek.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kaqpa napsal:

Nazdar chlapi, vím, že už se to tu řešilo, ale třeba má někdo po letošní sezóně zase nové poznatky. Hledám vláčecí prut, nějaký univerzál s akcí cca 50-200g. Aby byl použitelný i na vláčení s menšíma riperama, tak i 150g pilkříky, popř. větší gumy na halíky. Mám 3 favority. Uvítal bych jakékoli info, osobní zkušenosti i rady. Díky.

1.)klasika – charisma 2,7m 50-190g … cena 2700,-

2.)Shimano BeastMaster BX Spinning 2,7m 50-100g … cena 2300,-

3.)Prut DRAGON Millenium Dorsz 2,70m 60-150g, 120-250g … 2 špice, cena 1800,-

teď se dívám ještě tady do eshopu na tento:

4.)WFT Baltic Pilk 2.6m 30-150g dvoudílný … cena 2700,-

Odkazy tu dávat nebude, aby to nebylo bráno jako reklama.

Díky za každý příspěvek.

Charisma

WFT

tyto krasavce používám já a naprostá spokojenost..

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 kaqpa

Řeknu Ti to asi takto :

100 rybářů 100 názorů. PEN, SHIMANO i WFT jsou prvotřídní a prověřené značky, takže když si vybereš něco od nich chybu nikdy neuděláš. DRAGON moc neznám, ale zaznamenal jsem jej na trhu. Bude jen záležet na tom, jak Ti sedí v ruce. Takže zajdi někam do rybářských potřeb a vyzkoušej si který Ti nejvíc sedí a ten si vem 😉

Osobně mám Shimano ForceMaster 2,7m (dvoudíl) a stěžovat si nemohu. Kámoš (Mikulčák) na něj vytáh halíka (je v rekordech).

petras
    Účastník
    (272 odpovědí)

Neberte to jako provokaci,před třemi roky jsem zlomil vlačák Pen jen při snaze uvolnit vázku poškubáváním,rána jako z pistole a horní část byla na dva kusy.Letos jsem koupil v Polsku na tržnici za 250 Kč prut 2,40 m,neznámé značky Winner,20-40g.Měl jsem na něm Kelera 85,obecnou 84,naráz tři obecné 50+ .Makrely kolem 50 byl koncert.Někdy to byly nervy ale parádní chytání.Chci tím jen říct,že nemusí být vždy jen značkové zboží,jde o pocit při chytání.

cheban
    Účastník
    (33 odpovědí)

O značku skutečně nejde.Já na vláčku používám plný laminát Lipno 1,9m starý snad 40 let ještě s očky bez porcelánu a jak drží a co již vytáhnul.Dokonce i lososy kolem metru.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Ještě ti přidám k uvažování — Cormoran red pilk.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Mám šest let Penn Charisma 50-190gr,chytaný, no hodně…popraskaný lak, v korku díry od věčného zapichování nástrah,ale….očka všechny originál a drží…poznatek můj a několik rybářských servisáků na nové WFT Charismy: dejte na to pořádné očka LTC nebo jiné celokovy a ne ty tenké levné shitky… a bude to zase ten držák od Pennu…jen letos jsem tady na WFT Charismách měnil chlapům tak 10-12 horních oček, což mně připadne až až na prut, který není z nejlevnějších..nechci hanit značku, Penn je stará dobrá klasika ale WFT začíná být čínskou levnou odnoží Penn(USA)…bohužel.

Začal jsem používat na přívlač pruty od Savage a naprostá spokojenost..

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…na fotce prut Savage Extreme spin 150

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Mám pruty(vláčák)od Semy Cartel Spin a perfektní!Kamarád je šéf,tak je testuju,taky tři jednoskvrnky najednou(a to je rachot:-)takže ok!:-P

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Co rybář,to jiný názor.A tak to má být. Letos jsem otestoval právě ty Dragony Millenium Dorsz a super.

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Přikláním se také k Dragonu, mám jich v různých gramážích asi 20 a vše OK.

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Mám 4 roky Charismu, podle mě jeden z nejlepších prutů.

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

taky mám Charismu a jsem s ní spokojený

stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

Většina chváli charismu, já jsem s ní byl velice nespokojen.Ve 240cm 50-190gr jen 6 oček,ohebná hadice bez špičkové akce, jsem moc rád že jsem se ji zbavil. Letos na moří jsem viděl v akci Dragony a jak ty čínsko polské pruty, na jemnou vláčku haním, tak tyto mořské, mne nadchly-Řada Milenium ve dvoudílu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 44)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Výběr vláčáku

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...