Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vtipy – rybářské

?éf přijímá nového prodavače s tím,?e jej vezme na zku?ební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?"

"Jednoho, ?éfe."

"Co?e!? Jednoho? Na?i prodavači udělají průměrně ?edesát a? sedmdesát

zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utr?il?"

"Tři sta osmdesát tisíc dolarů."

?éf zalapal po dechu.

"Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"

"No, prvně jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, ?e by si mohl vzít je?tě i střední a velký háček.Pak jsem ho přesvědčil,?e by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, ?e na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal je?tě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, proto?e tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, ?e na pobře?í neberou, tak jsme ?li vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, ?e dost malé a člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal je?tě přívěs."

"A tohle v?echno jste prodal člověku, který si při?el koupit jediný háček na ryby!?"

"Ne. On původně při?el koupit vlo?ky pro svoji ?enu. Tak jsem mu navrhnul,?e kdy? si teda o víkendu nevrzne, ?e by si mohl zajít aspoň na ryby."

Odpovědět

Paní učitelka vysvětluje dětem co je to rým a jak se používá.

"A nyní si děti ukážeme jaké je to v praxi, znáte někdo nějaký rým?

Přihlásí se Pepík a povidá,

" Únor bílý,sílý pole."

No počkej Pepíčku,vždyť to musíš slyšet, že se to nerýmuje. Zkusíme to ještě jednou" Únor bílý...........

Pepíček: Únor bílý,sílý pole - pičo vole...

NERYBÁŘSKEJ

Maminka s bříškem přijde za Pepíčkep a ptá se-Pepíčku budou ty vánoce,chtěl bys pod stromeček raději bratříčka nebo sestřičku.No maminko,jestli ti to neroztrhne piču tak raději saně./omluva/Ale tak to řekl Pepíček.:-D:-D:-D:-D

Když už jsme u těch nerybářských, tak se ptá paní učitelka ve třídě dětí, jakou práci má jejich otec.

Přihlásí se Liduška a povídá, že tatínek je policista, Láďův tatínek je traktorista a tak to jde dál až se dostanou na Tomáše, který se stále ošívá, ale nakonec tedy řekne, že tatínek je gay a tancuje v nočním klubu u tyče.

O přestávce si Tomáška zavolá paní učitelka do kabinetu a chce vědět jak to s tím tatínkem tedy je. Tomášek se zase chvilku ošívá a nakonec povídá: Víte paní učitelko, tatínek hraje fotbal za Spartu a já se za to hrozně stydím!! :-?

to husky19: tady už pomůže jedině Vanish;-)

Ptá se Pepíček maminky: "Mami, a co dělá čáp, když zařídí miminko?" "Co by, otočí se na bok a chrápe!"

Ach ta gravitace.

A je po sezóne!!:-D

Našla jsem u manžela v mobilu kontakt "bezplatný sex"

Já ti dám bezplatný sex !!

Nevydržela jsem a zavolala jsem na to číslo.

Když zazvonil můj vlastní mobil, skoro jsem dostala infarkt.

Debil jeden!!!

:-D:-D

Tak asi vim co dostanu od ježíška,asi souseda-včera jsem ho našel ve skříni ale pani jsem to neřekl,chci ať je o vánocích šťastná.:-P:-P:-P:-P

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Téma ‚Vtipy – rybářské’ nepřijímá nové odpovědi.