Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Vtipy – rybářské

?éf přijímá nového prodavače s tím,?e jej vezme na zku?ební dobu, aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?"

"Jednoho, ?éfe."

"Co?e!? Jednoho? Na?i prodavači udělají průměrně ?edesát a? sedmdesát

zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utr?il?"

"Tři sta osmdesát tisíc dolarů."

?éf zalapal po dechu.

"Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?"

"No, prvně jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, ?e by si mohl vzít je?tě i střední a velký háček.Pak jsem ho přesvědčil,?e by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, ?e na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal je?tě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, proto?e tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, ?e na pobře?í neberou, tak jsme ?li vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, ?e dost malé a člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal je?tě přívěs."

"A tohle v?echno jste prodal člověku, který si při?el koupit jediný háček na ryby!?"

"Ne. On původně při?el koupit vlo?ky pro svoji ?enu. Tak jsem mu navrhnul,?e kdy? si teda o víkendu nevrzne, ?e by si mohl zajít aspoň na ryby."

Odpovědět

Zase jeden od KIMa :-) :-)

Zemřel Obama, ale po 10ti letech v nebi se v něm už nudil a tak poprosil Boha, aby ho pustil na chvíli zpět na Zem,

zjistit, jak se má Amerika. Bůh souhlasil. Obama přišel do jednoho baru v New Yorku.

Objednal si rum a informoval se u barmana co je nového - jak lidé žijí, jako sa rozvíjí Amerika, jaké jsou problémy.

Barman se udiveně ptá: "Jakéže problémy? Vždyť sme jedna velikánská země, všechno okolo nás je naše...!"

"Jak to? A co Irák, Afganistán...?"

"Už všechno je naše !"

"A co Evropa, Afrika, Blízký východ...?"

Barman vytáhne zpod pultu glóbus, roztočí ho a pyšně říká:

"Vždyť říkám že jsme světová velmoc! Celý svět je náš !"

Obama je potěšený, pyšný a spokojený. Objedná si další rum, vypije ho a před odchodem říká:

"Tak teda děkuji, příteli můj. Kolik platím ?"

"Jeden rubl a dvacet kopějek..."

Příprava na dírky:-D

:-D

[yt=j8dSU3J5yOc=yt]j8dSU3J5yOc[/yt]

Fotka Roku

Chytí rybář stříbrnou rybku a rybka na něj: "Prosím nezabíjej mě a já ti splním přání!" Rybář tak přemýšlí, co dobrého si přát, a pak ho napadne, ať už není válka v Čečensku. Ale rybka mu říká: "Víš, já jsem jenom stříbrná rybka a tohle je na mě moc velký přání, nemáš nějaký lehčí?" "Tak dobře, ať mám hezčí ženu." Rybka se ptá: "Nemáš aspoň fotku?" Tak jí rybář ukáže fotku svojí ženy, rybka se na ni chvíli dívá a pak se zeptá: "Kde že je to ta válka?"

[citace]Duke napsal:

myslím, že tohle do vtipů určitě patří...

[/citace]tak to zrušíli..:-S

Jedna ze života:-)

Životní moudrost:

Žena: Pane, pijete pivo?

Muž: Ano

Žena: Kolik piv denně?

Muž: Tak asi 3 ...

Žena: Kolik platíte za pivo?

Muž: Kolem dvaceti pěti korun.

Žena: A jak dlouho pivo pijete?

Muž: Zhruba 30 roků ...

Žena:Takže jedno pivo stojí 25 Kč, vypijete tři denně, to je měsíčně 2 250 Kč.Za jeden rok by to bylo přibližně 27 000 Kč, mám pravdu?

Muž:Asi ano.

Žena: Za 30 roků by to bylo více jak810 000 Kč, pravda?

Muž: Je to možné ...

Žena: Kdybyste ty peníze nepropil v pivu, ale uložil si je úročený účet, mohlbyste si za to teď koupit Ferrari!!!

Muž: Paní, pijete pivo?

Žena: Zásadně pivo nepiju!

Muž: A kde máte to Ferrari?

[citace]Jiran napsal:

Jedna ze života

Životní moudrost:

Žena: Pane, pijete pivo?

Muž: Ano

Žena: Kolik piv denně?

Muž: Tak asi 3 ...

Žena: Kolik platíte za pivo?

Muž: Kolem dvaceti pěti korun.

Žena: A jak dlouho pivo pijete?

Muž: Zhruba 30 roků ...

Žena:Takže jedno pivo stojí 25 Kč, vypijete tři denně, to je měsíčně 2 250 Kč.Za jeden rok by to bylo přibližně 27 000 Kč, mám pravdu?

Muž:Asi ano.

Žena: Za 30 roků by to bylo více jak810 000 Kč, pravda?

Muž: Je to možné ...

Žena: Kdybyste ty peníze nepropil v pivu, ale uložil si je úročený účet, mohlbyste si za to teď koupit Ferrari!!!

Muž: Paní, pijete pivo?

Žena: Zásadně pivo nepiju!

Muž: A kde máte to Ferrari?[/citace]

To by bylo jodne ojete Ferrari:-D:-D:-D:-D:-D ale je ze zivota

• Téma ‚Vtipy – rybářské’ nepřijímá nové odpovědi.