Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Vzhledem k tomu, že jsme doma zapomněli pekárnu, pečeme chléb v troubě. A musím uznat, že pekař je opravdu na úrovni. ;-)

Ještě cesta a Nakiho spolehlivé auto. 8-)

Dnešní den na Hallarevetu. Lodí opravdu dost.

Filetáž :-D

Únava je veliká.

[citace]husky19 napsal:

Tak máme za sebou první den rybařiny a mohu říci, že nad rybami vedeme vysoko na body! Dnes 7 pěkných mníků z Hallarevetu. Jinam jsme to ani nezkoušeli, neboť dle předpovědi se mělo rozfoukat, tak jsme na Hallarevetu zůstali. Rozhodnutí to bylo správné. Večer se rozfoukalo a vypadá to, že zítra máme nucenou přestávku.

Přidám i několik fotek z cesty a potom z dnešního dne.[/citace]

Ahoj Husky, držím palce, my to máme už za pár. Dejte jim pořádně na frak a chytni pěkného macka.

Husky. Mám z Hallarevetu zkušenost, že nejvíce pěkné ryby jdou při středních vlnách a nesmí moc proudit voda. Musí se tam zajíždět každý den a když to jde tak to jde a naopak. Věřím, že tam jsou i velké tresky, ale já mám odtud jen 105 cm. Nejlepší je když jsou tam malí keleři a pod ně to pouštět. Letos nám tresky 85-98 cm brali i na "bílá peříčka" - tedy obecňačky. A zajímavé, že neměli červy, krom jednoho jedince. Asi je to tím, že to hned vyvrhujeme. Polaci 80-96 cm jen na gumy - oranžové a medové od H. Dufka velikost nad 15 cm. Loni se tam spletl i halík na fialovou - 20 cm. Hlavičky 80+gramů. Vrchol je asi 20 m, ale nalovili jsme to asi na 35-45 m.

[citace]sroubek282 napsal:

husky19 napsal:

Tak máme za sebou první den rybařiny a mohu říci, že nad rybami vedeme vysoko na body! Dnes 7 pěkných mníků z Hallarevetu. Jinam jsme to ani nezkoušeli, neboť dle předpovědi se mělo rozfoukat, tak jsme na Hallarevetu zůstali. Rozhodnutí to bylo správné. Večer se rozfoukalo a vypadá to, že zítra máme nucenou přestávku.

Přidám i několik fotek z cesty a potom z dnešního dne.

Ahoj Husky, držím palce, my to máme už za pár. Dejte jim pořádně na frak a chytni pěkného macka.[/citace]

Díky Šroubku, děláme vše, co je v našich silách. I my z Dolmoy vám všem co pocestujete na Soroyu přejeme úspěch a pěkné ryby.

[citace]kim napsal:

Husky. Mám z Hallarevetu zkušenost, že nejvíce pěkné ryby jdou při středních vlnách a nesmí moc proudit voda. Musí se tam zajíždět každý den a když to jde tak to jde a naopak. Věřím, že tam jsou i velké tresky, ale já mám odtud jen 105 cm. Nejlepší je když jsou tam malí keleři a pod ně to pouštět. Letos nám tresky 85-98 cm brali i na "bílá peříčka" - tedy obecňačky. A zajímavé, že neměli červy, krom jednoho jedince. Asi je to tím, že to hned vyvrhujeme. Polaci 80-96 cm jen na gumy - oranžové a medové od H. Dufka velikost nad 15 cm. Loni se tam spletl i halík na fialovou - 20 cm. Hlavičky 80+gramů. Vrchol je asi 20 m, ale nalovili jsme to asi na 35-45 m.[/citace]

Díky Kime za postřehy a rady. Vyzkoušíme toho hodně, neboť jsme fakt dobře vybaveni. Hlavně aby přestalo funět a dalo se vyjet. Zatím fouká tak, že se musí opatrně otvírat dveře od chalupy, aby nám je vítr neutrhnul. :-?

Držím palce aby se počasí umoudřilo. Má to dva důvody. Jeden je aby jste si to užili a druhý, sledoval jsem každé video od husky19 a těším se na další.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!