Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,457)
  • Autor
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak to abychom hned první den vyrazili na halíky. Letos jsme je sice přivábili k lodi, ale nástrahy mám nevzali. Jen jsme si je prohlíželi nic víc. V něčem jsme dělali chybu.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kime, vyrazíme na všechno, jen je to daleko. Takže musíme začít dělat přípravu. Já mám už skoro zbaleno jen mi chybí pár ZOOMů a “Duchkovek”, map a můžu jet. Jó a Honza P. musí uvázat mouchy na ty mušáky. Koukej už být zdravej ať vyrazíme na pivko.:-D

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to kulik a kim: Hoši, Dolmoy super. Honzu ani moc přemlouvat nemusíte. 😉 ten je ochotnej k takovým výletům. My jsme se vrátili na Hitru trochu s obavami po 3 letech na Soroya. Jinak jsem jezdili ještě s Wohankou do Kvenvearu, takže jsme tušili jak chytat. Ale to co se tam dělo okolo štikozubců bylo neuvěřitelný pořád ryby 80-100cm snad na každý spuštění. Podařil se velkej mník 168 cm 😎 poměrně dost kelerů 80-100, jeden menší halík, jednoskvrnky. Byli jsme moc spokojený. Je pravda, že téměř vše bylo chyceno na maso makrel, včetně halíka a kelerů. Makrel bylo, že jsem to ještě neviděl.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tak pánové, odjezd už zítra!!! 8-)8-)8-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak pánové, sezóna je pomalu za námi a musíme začít myslet a zpřádat vše na sezónu 2014. Proto bych uvítal Vaše poznatky o úspěšných nástrahách, návazcích a sestavách v lokalitě Hitra, Dolmoya a okolí. Můj základní poznatek letos byl, že když ryby byly při chuti, tak braly na všechno bez rozdílu barvy, tvaru i výrobce. Když byly méně při chuti, tak jsem byl úspěšnější na ZOOMy, “Duchkovky”, twistry červený ocásek žluté tělo, jinak barvy medové, whisky, modré, černé, oranžové. Pilkry, stříbrné, oranžovo černé, oranžové, a různé od Hartyho. Pokud nebraly, tak to bylo více méně o náhodě a způsobu vedení.:-x

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak Jirko, pohodovou cestu, klidné počasí, hóóóódně rybářských a i jiných zážitků, hodně ryb, ať mám v říjnu co ochutnávat.:-D Pozdravuj Honzu Dufka. 😛

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To os: Tak to jste byli obvzláště šikovní a úspěšní, neboť jsou to úlovky, které by Vám mohl závidět leckterý účastník zájezdu na Soroyu.:-?

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to Kulik: to máš pravdu, protože vloni na Soroya jsme docela propadli, sice jsme nachytali, ale trápení a nic extra ryby. Letos nám vyšlo úplně všechno, cesta, počasí, kemp, delegát a ryby. Děda, to je můj táta tomu to bralo snad i když to měl položený v lodi. 😀 Prostě ryb spousta.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…bylo to s vámi všemi fajn a budu se na Vás těšit zase někdy příště..štikozubci dále koušou jak divoký, měl jsem dva 102 a 104 největší..fotky z našich posledních rybolovů máme u nás na galeriích..malá ochutnávka zde..:) 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

147, 16,5kg…:-D

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

Honzo moc pěkný ryby!!! Gratuluju!!!

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Jedu na ně. a hodinu vyrážíme!!! 😎

Honzo, gratulace a v sobotu nashle! :-D:-D

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Jirko,šťastnú cestu a poroz na mikrospánok a zvodidlá.Ty vieš na ktoré auto sa to vzťahuje.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...