Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Tak to abychom hned první den vyrazili na halíky. Letos jsme je sice přivábili k lodi, ale nástrahy mám nevzali. Jen jsme si je prohlíželi nic víc. V něčem jsme dělali chybu.

Kime, vyrazíme na všechno, jen je to daleko. Takže musíme začít dělat přípravu. Já mám už skoro zbaleno jen mi chybí pár ZOOMů a "Duchkovek", map a můžu jet. Jó a Honza P. musí uvázat mouchy na ty mušáky. Koukej už být zdravej ať vyrazíme na pivko.:-D

to kulik a kim: Hoši, Dolmoy super. Honzu ani moc přemlouvat nemusíte. ;-) ten je ochotnej k takovým výletům. My jsme se vrátili na Hitru trochu s obavami po 3 letech na Soroya. Jinak jsem jezdili ještě s Wohankou do Kvenvearu, takže jsme tušili jak chytat. Ale to co se tam dělo okolo štikozubců bylo neuvěřitelný pořád ryby 80-100cm snad na každý spuštění. Podařil se velkej mník 168 cm 8-) poměrně dost kelerů 80-100, jeden menší halík, jednoskvrnky. Byli jsme moc spokojený. Je pravda, že téměř vše bylo chyceno na maso makrel, včetně halíka a kelerů. Makrel bylo, že jsem to ještě neviděl.

Tak pánové, odjezd už zítra!!! 8-)8-)8-)

Tak pánové, sezóna je pomalu za námi a musíme začít myslet a zpřádat vše na sezónu 2014. Proto bych uvítal Vaše poznatky o úspěšných nástrahách, návazcích a sestavách v lokalitě Hitra, Dolmoya a okolí. Můj základní poznatek letos byl, že když ryby byly při chuti, tak braly na všechno bez rozdílu barvy, tvaru i výrobce. Když byly méně při chuti, tak jsem byl úspěšnější na ZOOMy, "Duchkovky", twistry červený ocásek žluté tělo, jinak barvy medové, whisky, modré, černé, oranžové. Pilkry, stříbrné, oranžovo černé, oranžové, a různé od Hartyho. Pokud nebraly, tak to bylo více méně o náhodě a způsobu vedení.:-x

Tak Jirko, pohodovou cestu, klidné počasí, hóóóódně rybářských a i jiných zážitků, hodně ryb, ať mám v říjnu co ochutnávat.:-D Pozdravuj Honzu Dufka. :-P

To os: Tak to jste byli obvzláště šikovní a úspěšní, neboť jsou to úlovky, které by Vám mohl závidět leckterý účastník zájezdu na Soroyu.:-?

to Kulik: to máš pravdu, protože vloni na Soroya jsme docela propadli, sice jsme nachytali, ale trápení a nic extra ryby. Letos nám vyšlo úplně všechno, cesta, počasí, kemp, delegát a ryby. Děda, to je můj táta tomu to bralo snad i když to měl položený v lodi. :-D Prostě ryb spousta.

...bylo to s vámi všemi fajn a budu se na Vás těšit zase někdy příště..štikozubci dále koušou jak divoký, měl jsem dva 102 a 104 největší..fotky z našich posledních rybolovů máme u nás na galeriích..malá ochutnávka zde..:) :)

147, 16,5kg...:-D

Honzo moc pěkný ryby!!! Gratuluju!!!

Jedu na ně. a hodinu vyrážíme!!! 8-)

Honzo, gratulace a v sobotu nashle! :-D:-D

Jirko,šťastnú cestu a poroz na mikrospánok a zvodidlá.Ty vieš na ktoré auto sa to vzťahuje.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!