Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Moc hezký výřad. :-?

V sobotu se zadařilo i Enricovi

pekny kousky

..když se daří tak to jde skoro samo..Hakflua cca dvě minuty lodí..keleři se vrátili a v plné palbě..Robertův byl největší(ten vzadu)...:-D

..."Fantomasova" dvanáctka...:)

Velká gratulace chlapi.

Ale že ten Honza umí zabrnkat na tu správnou strunu. Já už jsem napruženej jako luk.

Dnes za 17 !!

Hakflua je místo, kde jsem před dvěma lety chytil dorši 110+. Ale velké kelery jsem tam ještě nikdy nepotkal. 8-)

Holt, když se daří, tak se daří. :-D:-D:-D

Jen tak dál!

...parádní úlovek dnešního krásného dne, je vidět že ne nadarmo se říká: Hitra "království velkých mníků"...mník mořský neboli leng 168cm/21kg...šťastný lovec "Os" :-D..(ještě budou fotky přímo z lodi..)

..Ondro, gratuluji..:-)

To i já se připojuji s gartulací. Klobouk dolů. :-|

Je vidět, že na Dolmoy se stále něco děje!! ;-)

Taky se připojuji, všem úspěšným lovcům, pod velením Honzy, velká gratulace. Krásné ryby. Jirko, začínám Ti závidět. Poctivě zaznač všechna horká místa ať mi máš v říjnu při ochutnávce co doporučit. :-|

[citace]kulik napsal:

Taky se připojuji, všem úspěšným lovcům, pod velením Honzy, velká gratulace. Krásné ryby. Jirko, začínám Ti závidět. Poctivě zaznač všechna horká místa ať mi máš v říjnu při ochutnávce co doporučit. [/citace]

To víš že všechno zaznamenám. Už se na tebe těším. 8-)

Nazdar všem z dolmoy. Píšu z mobilu, tak sorry za vutbr. Dneska fouká 10,takodpocivame. Dva dny neskutečné rybariny. Na 37 na intianu plno stikacu. Tohle je nirvana. Stačí roletka z makrely a hloubka 80m, pustí se do od 30- do 50 metrů a hned to bere. Velikost od 80-100cm. Péče od honzy je až mateřská, fakt pohoda. No a sem tam zabere mnicek:-D

Mnul zabral v 80 metrech, když jsem odpočíval od stikacu. Pilkr značky voda-topení-plyn, tedy med. Trubka plná olova a trojhak s kusem makrely. Byl venku za 5 minut.8-)

..fotky mníka hned z lodi od Ondřeje "os"....:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!