Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Tak to už se těším.:-P

...letní mlhy z minulého týdne, příjde to rychle a bez varování bez gps bychom byli v ř....i...:-D

Za mlhou takovou, že by se dala krájet, ... Tak nějak si to pamatuji z večerníčků o Rákosníčkovi. :-D:-D:-D

Vzhledem k tomu, že dnes máme už srpen, mohu směle říci, že jedeme už příští měsíc. 8-)8-)8-)

Doufám, že najdu i tu bájnou "sedmatřicítku" s královskými štikozubci.

Honzo, až budeš mít chvilku času, koukni nám za roh na tu naši "filetárnu". Ne že by to bylo nějak důležité, ale kdyby ti ta chvilka zbyla, určitě bychom to uvítali.

A ještě pro pořádek, dnes tuším za 42!!! :-D:-D:-D

Tak jsem dnes prohlížel podrobnou mapu okolí Hitry a zapisoval do navigace zajímavé body. Za Inntianem jsem objevil bod s hloubkou 37 metrů o němž se domnívám, že je to ta bájná "sedmatřicítka". Také jsme s týmem provedli další pohodové sezení a musím konstatovat, že nevím kdo se těší nejvíc. :-D:-D:-D:-D Byla to zase povedená akce při nakládané krkovičce na grilu.

Dnes jsme se dostali pod čtyřicítku a počítadlo ukazuje 39!!!8-)8-)8-)

..včera mi přišlo pár fotek od známých co tu byli před pár týdny...

Husky:...ty jsi teda Sherlock Holmes...Bingo!!!!

...na "třicetsedmičku" jen s pořádnou lodí od nás...:-D

...a jedna momentka ze západů před pár dny...bylo to krásné..:-)

Obrázky a ryby jsou krásné, ale jak píše Honza "37" je terno, ale asi ne pro nás z EDENu. To by musel být Tálinský rybník, abychom se tam mohli vypravit.:-(

[citace]kulik napsal:

Obrázky a ryby jsou krásné, ale jak píše Honza "37" je terno, ale asi ne pro nás z EDENu. To by musel být Tálinský rybník, abychom se tam mohli vypravit.[/citace]

Neboj Jendo, nic se nejí tak horké jak se to uvaří. Na lodích od Honzy se jezdí skvěle, ale loni tam bylo i mnoho lodí 17 ft, kterých je na Hitře hodně. Určitě trefíte počasí aby jste se i tam dostali. ;-);-)

2 Honza Dufek: srandičky si ze mně děláš, co? Prý Sherlock Holmes :-E:-E :-E

Ani nemusím být slavný detektiv, ale loni jsme je chytali pár desítek metrů vedle na hraně a byli také skvělí!!

Dnes za 38 a číslo se stále zmenšuje!!! :-D:-D:-D

...včerejší mníkování..přes den to dost táhlo že to nešlo ani s 1200gr, ale večer byl luxusní, s 800gr na stoosmdesáti metrech..povedli se tři kousci...:-D

..za tohoto počasí se to mníkuje...:-D

Hezká práce. Doufám, že nám to příští rok vyjde společně na ně vyjet.:-?

..poslední den rybolovu našich milých hostí....halibut 136cm/30kg..včera stejná parta 11kg ďasík..tomu se říká z .... klika :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.