Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Honzo, nádhera. Už se těším na příští rok na Hitru a snad se mi také nějací štikouni povedou. Tak Ti gratuluji ke krásným rybám a přeji ještě větší.:-P

..určitě, na Hitře je ryb pro všechny dost a pod "sedmatřicítkou" jsou štikouni jistota..:-)

Tak to je masakr!:-? To jsou úlovky z celého kenpu? Jinak "sedmatřicítka je hezké číslo, ale nevím, kterou máš na mysli na mapě?:-P

čapli jsme jich devatenáct...já, Petr a sestra..vydařený výlet..:-)

Honzo to je luxus, 23.8. jsme u tebe. Těším se jak dítě na sunar.Jestli potřebuješ něco z ČR dej vědět. Jedeme z Pardubic takže případně můžeme něco vyzvednout u tebe v Kolíně a dovést.

krásnej výřad:-D to je nádhera když takhle žerou:-P to si člověk zarybaří..!!!8-)8-)

..ryby berou krásně..počasí dneska luxusní...jde se grilovat, nachytáno, limity splněny..."sedmatřicítka" vydala dnešní úlovky...:-D Zvýšení rekordu kempu na 10,8kg :)

Honzo, móc hezký, jako vždy od Tebe. Gratulace a ať se daří.:-P

Na aké navazce chytáte tie štikozubce. Krásne úlovky. 8-O

Přátelé za 14 dnů Averoi Bremses průplav u Kristiandsundu.

Nemáte někdo zprávy jak to tam vypadá,co se týče úlovků.

Díky Kvlada

..připravujeme krátký článek o love tohoto zajímavého druhu..návazce, jak a kde, kdy...

Honzo už se těšíme...:-P

Taky se těším a i na ty novinky na příští rok u Vás v obchodě. Hodně krásných úlovků, ať se máme na co podívat.:-P:-P:-P

...děkuji Honzo Kulíku , úlovků je stále dost a až přijedeš na krám do Kolína pro novinky, projdeme spolu mapu...:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!