Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

[citace]mara45 napsal:

to Jiran:já myslím,že to je opravdu stavrida - Kranas obecný.Ty hřbetní ploutve a tečka za skřelema tomu napovídá,ale nechci se hádat....[/citace]

Já jsem díky té tmavé fotce tu skvrnu za skřelí neidentifikoval, každopádně je to malá ryba:-D

[citace]jigin napsal:

takové něco sem chytal v grefsnu z mole před 3 lety,němci mi říkaly že je to bastardmakrele....[/citace]

..přesně tak, kranas obecný..pár se jich u nás vždy na podzim při makrelování chytí...

[citace]honza dufek napsal:

jigin napsal:

takové něco sem chytal v grefsnu z mole před 3 lety,němci mi říkaly že je to bastardmakrele....

..přesně tak, kranas obecný..pár se jich u nás vždy na podzim při makrelování chytí...[/citace]

určitě na podkově...8-)8-)8-)

..s laskavým svolením Enrica Wyrwy, průvodce na Hitře:.. fotka jeho kelera 132cm, 19,2kg..

..takový tu plavou...:-)

Krásný keler.to musela být jízda a souboj. nevíš jak dlouho s ním bojoval?:-P:-P

Tak to je hovádko:-D takovej musí dělat pěknou rotyku ooooh..:-S:-P:-P takovýho na prutě to musí bejt zážitek!!!8-)8-)

Nebyl jste někdo v poslední době na Dolmoy v chatě číslo 212? Jezdím tam přes Hitraturistservice. Je to ten starší rodinný domek za kempem Honzi Dufka. Domácí totiž loni sliboval přístřešek nad filetárnou, která je hned na mole.

Zajmalo by mne, jestli ho postavil, nebo ne. Díky.

Ahoj Jirko, na jaře (duben) nebylo nic, ani náznak přípravy :-S

Taky tam kvůli tomu už nepojedem. Když jseš promrzlej za celý den na lodi a pak máš v tý zimě ještě dělat ryby je to velký mínus

[citace]Lipenak napsal:

Ahoj Jirko, na jaře (duben) nebylo nic, ani náznak přípravy

Taky tam kvůli tomu už nepojedem. Když jseš promrzlej za celý den na lodi a pak máš v tý zimě ještě dělat ryby je to velký mínus[/citace]

To bylo také to jediné co nás mrzelo. Ale stejně si myslím, že klady silně převažovaly. 8-)

Co někdo z chlapíků co jsou v kempu u Honzi Dufka, nepodívali byste se za roh?? ;-);-);-)

Je to ze kempem po vodě asi 250 metrů.

..kouknu tam jak to tam vyfikli..nebo nevyfikli..když tak budeš moct zase u nás, jedna ze tří krytých filetáren bude jen a jen tvá..:)

..skáknu tam a udělám ti fotku...

[citace]honza dufek napsal:

..kouknu tam jak to tam vyfikli..nebo nevyfikli..když tak budeš moct zase u nás, jedna ze tří krytých filetáren bude jen a jen tvá..:)

..skáknu tam a udělám ti fotku...[/citace]

Teda Honzíku, to je pro mne veliká pocta. ;-);-);-) a moc ti děkuji.

My budeme vyjíždět 12 září a tak pokud bys potřeboval něco přivést z ČR, tak jsem ti k dispozici. Budeme mít Nakiho auto a pojedeme v 6-ti lidech, takže místa dost. (Nu a buchty jsou samozřejmostí):-D:-D:-D

..štikozubci stále berou, včera na "sedmatřicítce" se povedlo krásných 19 kousků, z toho čtyři největší měli pár centimetrů přes devadesát...:-):-):-)

Ti štikáči:-D jsou super!!A koukám i počasí u Tebe dobré8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!