Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Dobrý den,jsme dva rybáři,letos jsme již v Norsku byli.Nyní jsme dostali chuť jet znovu ,ale nemáme s kým.Nenajdou se dvě místa u někoho?Je nám jedno do jaké lokality jedete.Prosím ozvěte se někdo.724200463

...dnes sice foukalo až 7m/s ale chytat se jakštakš dalo, nebyla to sice žádná příjemná rybačka..Důvodem byl silný drift ale kdo nebyl líný a použil těžší montáže, odměnou mu byli pěkní štikozubci, jednoskvrnky, tresky merlan..a všudypřítomné makrely, těch je letos zase tolik že je už nikdo ani moc nebere..

..některé makrely mají okolo 40-50cm..

..TOP nástraha..:-D

to Honza Dufek:joo,to je opravdu super nástraha na makrely.Používáme ji už několik let.Ani nevím od jaké to bylo firmy.Teď to je od Icefish.Dáváme jen tři návazce,protože těch pět je pak masakr a kdo to má pořád rozmotávat.

My si něco podobného děláme ale vždy to skončí u malé třpytky ne pilkříka. Zkreslení proužek a šňůra 0.08 a poslední je to alespoň boj :-P

Tak ono by mohlo stačit jen háček, třásně z vánočního řetězu a kousek silonu a navázat si to sám ;-)

Přesně tak: kamarád nastříhal pytlík od kafe a namotal proužky na háčky - a bylo makrel do alelujá - když dorazí pořádná hejna,pak jdou po všem, velké či malé návnady: buší do všeho. Na jemném vláčáku je to ale celkem zábava. A čím víc návazců - tím se víc rozmotává...

Potvrzuji, je to bezva, ale i na kelery v hejnech. A je to věc, když všechný háčky obsadí keleři např. 50+.:-?

Hozo, jako vždy pěkné ryby a snímky. Díky.:-P

Kulíku makrelové nájezdy Tě čekají příští rok v srpnu. Loni v Edenu to lovili z mola po desítkách. Ale ty sleduješ štikozubce. Možná je zastihneme v termínu, kdy jedeme spolu.

Kime, rád zastihnu vše a už se moc těším na nové druhy ryb, které jsem ještě nechytal, neboť jsem doposud byl na Hitře vždy jen v květnu nebo začátkem června.

...sezóna štikozubců začala a vypadá to na super sezónu, hned se povedl rekord Dolmoy Gjestebrygge...štikozubec o váze 10,4 kg se nechytne každý den...Gratulace lovci..!!!!!

...fotka pro Huskyho....štikáči jdou...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!