Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Jirko, budu Ti závidět, ale i přát samé krásné ryby. Příští rok už mám vybrané 3 turnusy, jen nevím zda mi všechny projdou v rodinné radě. Jeden na přelomu května a června, druhý na přelomu června a července a třetí na přelomu srpna a září. Spojené termíny jsou prima, ale nejsou tu všechny druhy ryb a tak jsem zvolil tuto taktiku. Samozřejmě vše na Hitru od Edenu.

[citace]kulik napsal:

Jirko, budu Ti závidět, ale i přát samé krásné ryby. Příští rok už mám vybrané 3 turnusy, jen nevím zda mi všechny projdou v rodinné radě. Jeden na přelomu května a června, druhý na přelomu června a července a třetí na přelomu srpna a září. Spojené termíny jsou prima, ale nejsou tu všechny druhy ryb a tak jsem zvolil tuto taktiku. Samozřejmě vše na Hitru od Edenu.[/citace]

Teda Jendo, tomu se říká gurmán. :-D:-D:-D Já pojedu v květnu Soroyu a potom tradičně v září střed Norska. Ještě uvidíme kam.;-);-)

Kuliku ten červnový termín předpokládám platí. Nahlásili se mě nováčci a budou potřebovat průvodce. Tak na Tebe a spol. spoléhám. Jirka bude mít také nováčky, ale ty bude mít na lodi.

Samozřejmě platí, je to ten turnus č.6 (23.6 - 5.7.2014) a budou se mnou asi 2 nováčkové v chatě č.1, neboť H.P. chce jet až v srpnu, turnus č.8 (24.8. - 5.9.2014), kdy jedu s ním a třetím Honzou.

Teda chlapi (Kulík + Kim)to vám závidím. Já bych vzal také nějaké nováčky. :-D:-D:-D

Ono když je nováček rybář u nás není za jeden den co řešit. Horší je to s nerybářem, který se teprve učí a vše mu musíš připravit. Navíc když se má pak kuchat a filetovat poznávají co je to za makačku. My jsme na ní již připraveni. Další problém mohou být vlny a špatné počasí. Nevíme, zda netrpí mořskou nemocí a nebo se bojí že je pod ním velká hloubka, je daleko od břehu a pod.

Kime, jeden bude nováček rybář a druhý novic (nerybář). Jestli on Jirka si nepředstavuje novicky rybářky, ale ty vozí jen Kim, takže mě není co závidět.:-D:-P:-D

Novicky rybářky by byly určitě lepší. O tom není sporu. ;-);-);-)

Vím, že s nováčky to není úplně jednoduché, ale těším se tak, že bych jel hned i za cenu "přibalení" nováčků. :-D:-D

Závidím Ti, že se můžeš a máš na co těšit. Já to mám až cca za rok a tak na to raději nemyslím a zabývám se jinými věcmi. Nyní se těším na červencový sraz u Hrocha. Mára by měl být již z Itálie doma a tak snad něco domluví, jako hlavní mluvčí.

to honza dufek.

Honzo co ti štikozubci jací jdou dej sem nějaký fotky.Jak na ně cíleně máš nějaký vychytávky?

TO: Rosťak

Letos jsme byli opět na naši lokalitě na štikozubce a top nástraha byla montáž od SPRO určena na štikozubce. Dva přívěsy s fluou bužírkou,chobotničkou a rotačkami,velký háky atd. Maso z makrely a jsou-li tam tak je máš. Já za týden cca 70 kousků.

Kdy jste tam byli?

Od 20.6 do 29.6

...aktuálně foceno před půl hodinou, právě se mi vracejí lodě po včerejším fukejři...po bednách štikozubci, velké jednoskvrnky, něco lumbíků,polaci, jeden halík a to jsou zpátky jen lodě kterým se ryby už nikam nevešly...

Krásná práce, už se na ně těším :-D:-D:-D:-D

Dnes za 66!!!!!;-);-);-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.