Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

• Toto téma obsahuje celkem 1,456 odpovědí. Do diskuze (96 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dosky a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,457)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jirko, budu Ti závidět, ale i přát samé krásné ryby. Příští rok už mám vybrané 3 turnusy, jen nevím zda mi všechny projdou v rodinné radě. Jeden na přelomu května a června, druhý na přelomu června a července a třetí na přelomu srpna a září. Spojené termíny jsou prima, ale nejsou tu všechny druhy ryb a tak jsem zvolil tuto taktiku. Samozřejmě vše na Hitru od Edenu.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

kulik napsal:

Jirko, budu Ti závidět, ale i přát samé krásné ryby. Příští rok už mám vybrané 3 turnusy, jen nevím zda mi všechny projdou v rodinné radě. Jeden na přelomu května a června, druhý na přelomu června a července a třetí na přelomu srpna a září. Spojené termíny jsou prima, ale nejsou tu všechny druhy ryb a tak jsem zvolil tuto taktiku. Samozřejmě vše na Hitru od Edenu.

Teda Jendo, tomu se říká gurmán. :-D:-D:-D Já pojedu v květnu Soroyu a potom tradičně v září střed Norska. Ještě uvidíme kam.;-);-)

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Kuliku ten červnový termín předpokládám platí. Nahlásili se mě nováčci a budou potřebovat průvodce. Tak na Tebe a spol. spoléhám. Jirka bude mít také nováčky, ale ty bude mít na lodi.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Samozřejmě platí, je to ten turnus č.6 (23.6 – 5.7.2014) a budou se mnou asi 2 nováčkové v chatě č.1, neboť H.P. chce jet až v srpnu, turnus č.8 (24.8. – 5.9.2014), kdy jedu s ním a třetím Honzou.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Teda chlapi (Kulík + Kim)to vám závidím. Já bych vzal také nějaké nováčky. :-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Ono když je nováček rybář u nás není za jeden den co řešit. Horší je to s nerybářem, který se teprve učí a vše mu musíš připravit. Navíc když se má pak kuchat a filetovat poznávají co je to za makačku. My jsme na ní již připraveni. Další problém mohou být vlny a špatné počasí. Nevíme, zda netrpí mořskou nemocí a nebo se bojí že je pod ním velká hloubka, je daleko od břehu a pod.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Kime, jeden bude nováček rybář a druhý novic (nerybář). Jestli on Jirka si nepředstavuje novicky rybářky, ale ty vozí jen Kim, takže mě není co závidět.:-D:-P:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Novicky rybářky by byly určitě lepší. O tom není sporu. ;-);-);-)

Vím, že s nováčky to není úplně jednoduché, ale těším se tak, že bych jel hned i za cenu “přibalení” nováčků. :-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Závidím Ti, že se můžeš a máš na co těšit. Já to mám až cca za rok a tak na to raději nemyslím a zabývám se jinými věcmi. Nyní se těším na červencový sraz u Hrocha. Mára by měl být již z Itálie doma a tak snad něco domluví, jako hlavní mluvčí.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

to honza dufek.

Honzo co ti štikozubci jací jdou dej sem nějaký fotky.Jak na ně cíleně máš nějaký vychytávky?

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

TO: Rosťak

Letos jsme byli opět na naši lokalitě na štikozubce a top nástraha byla montáž od SPRO určena na štikozubce. Dva přívěsy s fluou bužírkou,chobotničkou a rotačkami,velký háky atd. Maso z makrely a jsou-li tam tak je máš. Já za týden cca 70 kousků.

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Kdy jste tam byli?

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Od 20.6 do 29.6

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…aktuálně foceno před půl hodinou, právě se mi vracejí lodě po včerejším fukejři…po bednách štikozubci, velké jednoskvrnky, něco lumbíků,polaci, jeden halík a to jsou zpátky jen lodě kterým se ryby už nikam nevešly…

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Krásná práce, už se na ně těším :-D:-D:-D:-D

Dnes za 66!!!!!;-);-);-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,457)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vse o Hitra a Dolmoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(181)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...