Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

..něco úlovků..najely makrely, včera před cestou na mníky cca 30 kousků během deseti minut, mníci 106 a 108cm, na druhé lodi známým se povedla po delší době raritka v podobě tresky středomořské..

..hoří heršpická hospoda Hrbatý hrozen aneb zapadá slunce na Froyu..:-)

Honzo, krásný snímek západu slunce a moc vzpomínám a jel bych hned na Hitru. :-?

Jsem na tom s pocity stejně jako Kulik. Ještě nyní myslím na to, která místa jsem nestihl navštívit. Honza Dufek má výhodu, že vypluje pár stovek metrů z kempu a má západy a východy slunce jak na dlani.

Kime, my si naplánujeme jeden turnus spolu a budeme objíždět místa systematicky, abychom pak neměli výčitky, že jsme na některé zapoměli. Nebudeme si brát ubytování a budeme pořád na vodě. Ty filetuješ na lodi a tak nám jen chybí dořešit, kam dame na lodi mrazák, zda na příď nebo jinam a kam jej zapojíme a to do příštího roku určitě vyřešíme.:-D:-?:-D

Také mám jeden západ slunce nad Smolou.Karel

2 chocho tak tohle je nářez. Čím je to focený. Myslíš ze bych té o to fotku mohl poprosit. Šla by okamžitě jako pozadí do všech mých zařízení a ještě jako puzzle pro ženskou. Dík.:-?

....Hallarevet!!!!!!!:-D

...nově příchozí a hned se povedl: 168cm/21,5kg...ještě asi patnáct štikozubců a pár lumbíků...dost dobrý den...:-D

Krása Honzo, gratulace lovci. Dnes to mám na Dolmoyu za 67!! Tak ať mi tam také nějaký zůstane.:-D:-D:-D

..neboj nějakého ti tu necháme, ryb je tady pro každého dle jeho rybářského umu dost..ťeš se na "štikouny", už jsou tu...:)

[citace]honza dufek napsal:

..neboj nějakého ti tu necháme, ryb je tady pro každého dle jeho rybářského umu dost..ťeš se na "štikouny", už jsou tu...:)[/citace]

Dík za zprávu, na štikouny se moc těším. Už tlačím čas směrem k odjezdu. :-D:-D:-D

Včera jsem zabukoval trajekty. Potom ještě potvrdím posledního člena týmu a můžeme začít přemýšlet co zabalit. :-D:-D:-D

Honzo, moc pěkný. Příští rok Tě už přemluvím a musíme na ně vzrazit. Gratulace úspěšnému lovci a přání mnoho takových a i větších.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!