Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Teda kluci, že Vás to pořád baví, se do toho hodňoučkého Šroubečka strefovat. Co Vám udělal, takový je to zlatíčko!!! :-D :-D :-D

Peťo, za tento příspěvek mám u teba klobás, jaký svět neviděl :-D :-D

A jéje, druhý:-D:-D:-D

Když jde o klobásy a uzený, tak se musím taky přidat. Nechte toho, Péťa je hodný chalan a kamarád a prý má hodně klobás!!!!:-(:-P:-(

V něčem je Šroubek zcela jistě největší ze všech zdepřítomných dskutérů: a to v tom, jak to tady prosvětluje nekonečně dobrou náladou a stmeluje v tom nejlepším smyslu slova: v tom nemá konkurenci a zaslouží si nejvyšší uznání a poděkování. Za mne velký dík! :-):-):-):-):-)

[citace]kulik napsal:

Nazdar Jirko, samozřejmě. Dej sem mapu, nebo do SZ, od Podkovy až k tyčím a pastelce a já ti vyznačím, pokud to svedu, nebo popíšu místo. Zde je to vždy o tom být na správném místě a ve správnou dobu než o přesné poloze místa, kde byli halíci uloveni, ale zkuste vše.[/citace]

Upravím mapu aby nebyla veliká a pošlu ti ji do mailu, nebo SZ. A když tu placku chytím, tak tě pozvu na čerstvě vyuzenou do "Budějc" ;-);-);-)

[citace]Doki napsal:

V něčem je Šroubek zcela jistě největší ze všech zdepřítomných dskutérů: a to v tom, jak to tady prosvětluje nekonečně dobrou náladou a stmeluje v tom nejlepším smyslu slova: v tom nemá konkurenci a zaslouží si nejvyšší uznání a poděkování. Za mne velký dík! [/citace]

Moc díky...:-):-):-),to uznání a poděkování potěší,Šroubese to baví a to je celé..

A ti mladíci co pořád kecají,tak to hážu za hlavu...

a mladíkama myslím Pafku,Jiřana atd...:-D:-D:-D:-D

Moudřejší ustoupí a nechám je v klidu kecat...

No co už...;-);-);-);-)

Jirko, už se těším na uzeného halíka.

..včerejší stodvacítka..16,5kg..:-)

to honza dufek: Tyjo...!!! Tak to klobouk dolů a gratulace "L"ovci:-P

Hozo, je krásná. Gratulace všem a přeji ještě větší.

Jo kdo umí ten umí...... Jen tak dál. A co CK EDEN?.....

Chytá tam někdo nebo je stále ta svíčková......:-D:-D

NEBO VÁM TAM POŠLEME BUBÁKA :-S:-S:-S

CK EDEN má fofr a nestíhá jak jsem dostal informaci. Asi mají tolik úlovků a takové kusance, že to nestíhají unosit a nebo tak malé, že to nestíhají vyfiletovat8-O. Nechali jsme jim tam moc ryb a takhle to dopadlo.:-D

:-E:-E Příště NENECHÁME.......:-D:-D:-D

Zerpe, máš pravdu. Nezaslouží si nechat jim tam rybu, když se takto chovají. ŽÁDNÉ INFORMACE!!!:-S

..otřen prach a pavučiny na prutech...hodinka na "podkově" a jeden se spletl..:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!