Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Honzo, ty makrely to je paráda. Ty jsou nádherné. Pěkně baculaté, blištivé... už je úplně vidím v udírně.... mňááááááááááááááám

Gratulace klukum od H. Dufka. Tak by ty makrely mohli dorazit i k nam. Zde jsme zatim zachytili jen male hejno , asi pred 2 dny. Jinak jdou polaci a i velci vcera 98cm a dnes 105cm. Stale dost fouka a tak se nekde udrzet je problem.

[citace]MifakM napsal:

Honzo, ty makrely to je paráda. Ty jsou nádherné. Pěkně baculaté, blištivé... už je úplně vidím v udírně.... mňááááááááááááááám[/citace]

Ona ani čerstvá na grilu také není k zahození. Už se mi sbíhají sliny. :-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Ona ani čerstvá na grilu není není k zahození. Už se mi sbíhají sliny. [/citace]

Máš pravdu Došky.... ježkovi oči ať tam už jsme... to jsou fakt muka. Horší jako viset za koule v průvanu :-D:-D:-D

to MifakM

Za 2 a na měsíc. :-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

to MifakM

Za 2 a na měsíc. [/citace]

úúúúúúúuuuuuuuuuuuu.... další takovej :-E:-E:-E

Naštěstí za 9 ale teda tahne se to.....

[citace]MifakM napsal:

úúúúúúúuuuuuuuuuuuu.... další takovej

Naštěstí za 9 ale teda tahne se to.....[/citace]

Za devět to je už sranda. Tak hezký úlovky celý partě. :-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Za devět to je už sranda. Tak hezký úlovky celý partě. [/citace]

Sranda možná, ale tahne se to hůř jak kdybychom to měli za 100 :-D:-D:-D Díky za přání, vyřídím klukům. Mě bude stačit až smočím... gumu...

teda ripera v moři ...:-D:-D:-D

to MifakM: Já ripera v moři smočím až koncem srpna, takže já bych nepohrdnul, prozatím aspoň tím smočením gumy :-D8-O

Tak od vcerejsiho vecera prsi a fouka 10 a ma to vydrzet i dnes. Na pocasi ma tento turnus smulu. Doufame, ze se to preci jen trochu umoudri a vyjedeme.

Jestli to dobře chápu tak fučí i v noci. To nemůže trvat věčně. Někdo tady psal, že se to má od zítřka zlepšit.

Nazdar Kime, ano predpoved rika, ze by se to melo zmenit dnes od pulnoci, ale je to jen predpoved a zitra take odevzdavame lode. Takze opakuji tento turnus ma velkou smulu na pocasi. Zmena pocasi take zapricinila, ze ryby cca 3 dny po prijezdu temer nebraly a uvidime co s nimi bude po teto zmene pocasi.

Zkoušeli jste mníky alespoň za mostem Když jste nemohli na moře. A co když jste v prvním turnusu osádku zdecimovali?

Ne, mniky jsme nezkouseli. Domlouval jsem se s H. Dufkem, ale neozval se asi mu to nevyslo. Osadku jsme nezdecimovali a hyckame ji pro Tebe. Snad mi pocasi dovoli se jeste podivat na Tve zahajovaci misto a k polaci skale.

to Kulik:většinou se mi potvrdilo,že když je doma pěkně,tak v Norsku je pravý opak.No a od čtvrtka je fakt hezky.Včera bylo vysloveně letní počasí.Tak dobře dojeďte a U Hrocha ahoj...:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.