Hasvik, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 15°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

to Hyse:jo ty vaše "žížaly" fakt fungujou.Letos většina úlovků na ZOOMy...:-)

[citace]whiskey napsal:

tak 17.6. to určite nestihnem na stretnutie u Hrocha, to budeme na ceste domov, tak dúfam že nabudúce sa to podarí. Mám to za 3 a cestovná horúčka vrcholí. Kulíkovi držím palce. Kime kedy odchádzaš?

Dúfam že nám tie povodne nenarušia naše plány. Zdravím Zerpa, Máru ako aj celú partiu od Hrocha.[/citace]

Slavo,užij si to a šťastnou cestu....8-)8-)8-)8-).Doufám,že podáš info z Norska... ;-);-);-)8-)8-)8-)

...fotky od Havlbroďáků z odpoledne..polak 98cm a metr treska..k tomu červenka jak vymalovaná a dalších několik pěkných polaků...kdo umí..:-)

Zdravim vsechny, omlouvam se, ze jse neinformoval, ale nesel internet, a nestihal jsem. Az dnes po nocnim lovu a filetovani, misto spanku aspon par informaci. Do vcerejska ryby nezrali a ani nebyly moc videt. Tak po dennich vybusich a jizdach ve vlnach, nebot dos foukalo jsme vcera vyjeli na noc a bylo tp super. Nase lod, snad jako jedina, privezla vetsi ulovek a to 4 bedny prevazne dorsu od 60 cm do 88 cm a polaky od 60 cm do 75 cm. A to z Kimova zahajovaciho mista. Polaci se prave vytiraji a je jich jeste dost nevytrenych a dorsove jsou precpani jikrama asi polaku. Pocasi v noci prima, ale ma prset a dost foukat a tak uvidime.

Kuliku děkuji, že to tam probíráte. Alespoň zbyde místo pro najetí nových a větších. Zkuste to tam znova, když se voda jakoby nehýbe na gumy min.12 cm a jemně poskakujte po dně - snad se spálí i halík.

to Kulik:to je jasný,že vaše loď musí vždy nachytat.Pod vedením takového kapitáne,jako jsi ty,to je samozřejmost.Tak ať se daří...

:-D:-D:-D Naše mise....HITRA 2013 byla ukončena.........;-);-);-)

A pak přišel BOREC NAKONEC :-D Vyhrál cenu -ZLATÝ POHÁR 8-)8-)8-)

za lovce května na Hitře u CK EDEN :-D:-D:-D.Gratulujeme :-D:-D

Tak to se musím hodně snažit abych také nějaký pohár získal - např. za výdrž na moři. No nic nasadím loni vyzkoušené a účinné páternostery od Zerpa a zejména makrely se budou divit.

Kime, vetsina je na gumi 9 cm.

:-D:-D:-D Zdravím KIMA + KULÍKA ................:-D

Tak se chystame na dalsi nocni rybolov, ale ma foukat i v noci a tak uvidime. Chceme se podivat na kelery a makrely, pripadne nejake prekvapeni. Zerpovi dekuji za pozdrav a Kima zdravim i ja. Vsem hezky vecer. Hura na ne.

...odpolední polakování s partičkou nimrodů...pěkně jsme si zachytali:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.