Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Vcera lilo a foukalo, tak jen na chvili, ulovky slabe. Dnes prehanky a na nase lode silny vitr a velky drift. Ulovky prumerne mozna az podprumerne oproti minule. Dorsove do 70 cm a polaci stejne. Neni mozno se udrzet na lovnem miste. Uvidime jak to bude dale. Zitra snad bez deste, ale stale silny vitr.

Kuliku, jsme na tom stejně, dnes drift jak sviňa, dost jsme toho potrhali...začalo svítit sluníčko, ale ten vítr8-O

[citace]kulik napsal: Vcera lilo a foukalo, tak jen na chvili, ulovky slabe. Dnes prehanky a na nase lode silny vitr a velky drift. Ulovky prumerne mozna az podprumerne oproti minule. Dorsove do 70 cm a polaci stejne. Neni mozno se udrzet na lovnem miste. Uvidime jak to bude dale. Zitra snad bez deste, ale stale silny vitr.[/citace]

to Kulik:tak držím palce ať se počasí vylepší.Za chvíli vyrážím k autobusu.Cesta prý byla ok.

mara45: Když jste byli v kempu ve vašem turnusu, bylo plně obsazeno?

:-):-)LETOŠNÍ PARÁDA ZOOM :-):-)

A :-D:-D:-D ICE fish NOVÉ TWISTRY - HNĚDÉ+ ŽLUTO ORANŽOVÉ 8-O

zerp: Hele neprovokuj pořád, nebo až pojedu do Práglu tak ti rozhodím krámeček.:-D:-D:-D

Letošní Norsko bylo skvělé.Počasí + chytání + lidi u CK Eden. Jen ta cesta byla dobrodružná.....:-? Všude voda ,ze skal padalo kamení , rozpadající se silnice.Už jsme v pořádku doma a těšíme se na srpen kdy znovu vyrážíme směr Norge TITRAN od SN TOUR a za Petrem , borcem co udržuje kemp a svěle radí všem kdo přijede jak zachytat a nachytat.

:-D:-D:-D Tak tady v Norsku je nám všem krásně :-D:-D:-D:-D

S Márou a Redkem na lodi.....Co víc si může člověk přát :-):-):-)

Tímto jim děkuji za super dny na Hitře.

[citace]VenaS. napsal: mara45: Když jste byli v kempu ve vašem turnusu, bylo plně obsazeno?[/citace]

to Venas:kemp byl plně obsazen a ryb se fakt vozilo hodně.

..parádní večer za Inttianem..dorši a polaci vyjetí na 8-10 metrech,chytali jsme hlavně na černé Mystiky a polaci krásně dobírali medovky Mystiky..povedl se včera i halík 110cm...:-)

...halík 110cm

..černé Mystiky krásně fungovali i na dorše..:-D

..na včerejší průvodcování jsem dostal krásný dárek..no není šikovná??

[citace]zerp napsal:

LETOŠNÍ PARÁDA ZOOM [/citace]

Vlado koukam ze jsi taky testoval letosni novinku. Na Brush hog - Black Sapphire jsem ja a Hoop nacapali vic nez dost. A na Pumpkin Spice sly dorsove jak divi.;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.