Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

To Této jak fungují ty nové ryby predstavene na srazu?

[citace]zerp napsal:

Hovádka berou ryby 20 cm..... hlevně mix, lidí z CCCP

OKUPACE NORSKA ? Je mně na zvracení !!!!! Šroubku pomoooooooc...[/citace]Tak s tím nic neuděláš a nikdo z nás...

Užívejte klidu a pohody,zdravím všechny...

Tak a je konec.Balíme a večer vyrážíme směr domov.

Díky klukům z CK EDEN za super servis a za rok ahoj....

...kluci z vody mi hlásili první letošní makrely...a Šroubkovi vše nejlepší k dnešnímu svátku...:-D

[citace]honza dufek napsal:

...kluci z vody mi hlásili první letošní makrely...a Šroubkovi vše nejlepší k dnešnímu svátku...[/citace]

Honzo,ty prevíte jeden...já ti dám svátek...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Prýýý den dětí...:-D:-D:-D:-D

[citace]mara45 napsal:

Tak a je konec.Balíme a večer vyrážíme směr domov.[/citace]

Šťastnou cestu domů kluci..

[citace]mara45 napsal:

Tak a je konec.Balíme a večer vyrážíme směr domov.[/citace]

Šťastnou cestu domů. :-D:-D:-D:-D

to Došky a Šroubek:díky,snad je trojka už opravená.Jedeme pak ze Švédska mostem a tunelem.Moc se do té zimy netěšíme.

Mára,Zerp,Losík,Luďa a Méďa...;-):-D:-P8-O:-|

[citace]mara45 napsal:

to Došky a Šroubek:díky,snad je trojka už opravená.Jedeme pak ze Švédska mostem a tunelem.Moc se do té zimy netěšíme.

Mára,Zerp,Losík,Luďa a Méďa...[/citace]

Máro trojka je v pořádku. :-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

mara45 napsal:

Mára,Zerp,Losík,Luďa a Méďa...

Máro trojka je v pořádku. [/citace]

Máro, Došky ale myslel švédskou trojku:-D

Tak dnes parta novacku ukoncila zkousky s vytecnym prospechem a hlavne morsky vlk Simon, ktery opet prekvapil a to nejdelsim chycenym polakem nasi party 88 cm. Nyni vsichni bali a ja se pripravuji na druhou partu jiz otrkanych norku.Je to prijemne nebalit a jen dat vse vyprat do pracky a tesit se na dalsi nove zazitky.Jako vzdy jsou sluzby ck EDEN na profesionalni urovni a i to je duvod proc se sem radi vracime.

Kamaradum Marovi, Zerpovi, Radkovi, Ludovi i Medovi a vsem ostatnim z teto skupiny dekujeme za uzasnou spolecnost a mnoho legrace a krasnych zazitku pri pobytu zde v kempu DOLMOYSUNDET. Zaroven jim prejeme klidnou a pohodovou cestu domu a zase nekdy v Norsku na rybach.

Šťastnou cestu chlapi a 17.6. U Hrocha se na vás těším:-)

[citace]Jiran napsal:

Šťastnou cestu chlapi a 17.6. U Hrocha se na vás těším[/citace]

Pánové, bohužel beze mě. Jiřan vám bude muset stačit. Já budu v Norsku. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!