Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Když to nejde na podkově náhrada se vždy najde - obecňačky 60-90+, k tomu krásné počasí. Co víc si přát

Nádherné počasí, foto cca 23:30

Jsou tu však i úderníci!:-D

Top kolínský lovec Zdenda Matoušek

Nad tou mapou jsou jak dva generálové a vojsko dře na vodě a následně ve filetárně. A ještě něco. Včera se odborníci mimo mě dohadovali jak pracují nové echoloty a navigace. Prosím o komentář. Mě - netechnikovi- to nebude nic platné, ale alespoň jim to přepošlu. Ještě, že mám na lodi Jakuba, který se vyzná.

Kime, aktivni se snazim byt stale, ale je to vsechno honicka. Dnes opet Karibik v Norsku i kdyz se rozfoukalo. Dopoledne jsme jeli jen na polaky a to k Fiserove skale a na 13-ku. Na 13 se nedalo udrzet. Tak jsme jeli k Fiserove skale, ale taky se nedalo udrzet. Privezli jsme necele 2 bedny polaku od 60cm do75cm. Byli v chaluhach a v jejich okoli a to od 2 do 10 metru. Opravdu ZOOMy jsou na ne perfektni. Tahat se musi pomaleji. Podle pocasi uvidime co v pozdnim veceru. Nyni se pujdeme projit po okoli.

Při noční rybačce cca kole 24h se při druhém náhozu na hloubce okolo 15m podařil vypáčit mník o délce 126cm a váze něco málo přes 13kg. Pak se rozjeli doršáci. Něco okolo 100ks co nedosáhli míry 60 jsme vrátili zpět Poseidonovi a čekali jsme jenom na ty větší, kterých jme přivezli dvě bedny. Odměnou nám bylo krásné dopoledne, které jsme strávili na terásce před chatou s polechovkami plzeňského a nějakou tou kořaličkou. Jelikož už jsme toho v Norsku procestovali celkem dost, tak se rozvinula diskuse kam příště. Horkým favoritem je opět Hitra - Dolmoy. Honza Dufek je jedním z mála průvodců, který, když Vám poradí tak si jen nevymýšlí a dokáže výborně navnadit na určenou lokalitu a vhodně zvolenou návnadu. V příloze zasíláme i foto dnešního mníka se šťastným lovcem Karlem z jihočeských Lhenic (Kralovic)

Koukán, že dnes tvůj první příspěvek.

Až přes zimu proštuduješ tento web, uvidíš, že v každé slušné lokalitě je delegát, který ti dá dobré informace.

Od Jihu až po Soroy.

A zde najdeš spoustu užitečných informací.

Mapy, návody, triky, atd.

Jinak pěkná ryba. :-P

:-D:-D Haloooo jsme tady....:-D:-D:-D Dneska krásný den a plno zážitků....Např. si Mára 45 uřízl kus prstu :-D:-D:-D:-D

Krve jak z VOLA....:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D Jo a to co drží v ruce je TEQUILA na počest jeho zranění......

Mimo jiné ....:-D:-D:-D:-D se chytali i ryby...... a to krásné.....Večerní porada u nás na pokoji slavila uspěch....doplnění gum a pak to šlo 8-O8-O

:-D:-D:-D ÁÁÁÁÁÁ PÁNOVĚ SE NÁM ROZDOVÁDĚLI JAKO ZA MLADA,,,,,,:-D:-D

KULÍK A MARTIN POHROMADĚ.....to je nekonečná pohoda.....8-)8-)

ZOOM dneska zase šlapal .....:-D

Hoši, to bylo na řízky nebo pouštíte nadlimit:-D

Zoomčerv, jak je vidět, rybu málem sežral..no co... když útočí na sumce..

Radost pohledět jak si pobyt Kulik s Martinem užívají - nejen oni. Myslím, že i ženy musí uznat, že toto dokáží jen muži když mají volnost a rozlet. Manželky a přítelkyně by na takové muže měli být hrdy, protože si tím prodlužují mládí. Při tom na věku vůbec nezáleží. Zavazuji se, že letos budu zoomy používat podle rad a doporučení, které jsem získal na pokecech. Loni jsem to s nimi neuměl a nebyl úspěch.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!