Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

Zerpe - skutečná idylka. Už aby naše parta vyrazila. Je to radost pohledět. Dnes jsme revidovali proviant a opět něco z rybařiny přikoupili. Přibyl nám nerybář a bylo nutné jej vybavit a proškolit.

:-D:-D:-D to KIM--- Těšte se ...je na co !!!! Užíváme si to MOC :-D

8-O8-O Nástrahy týdne !!!!!!!! BOMBA !!!!!

:-D:-D:-D vlevo Mára45 :-D uprostřed JÁ....ZERP:-D:-D

vpravo Radek :-D:-D Skvělá sestava na lodi !!!!!!:-D

8-O8-O8-O ZOOM :-D:-D:-D Jako vždy maká !!!!!!!!

Tak ty nástrahy týdne obě barvy máme. Pokusíme se pokračovat ve Vaší misi a snad s rovněž takovým úspěchem. Jde jen o to poručit počasí. Ovšem nebude nikdo, kdo by nám předzpěvoval hymnu "co je na světě ......

mara, kulik: Jde vám to skvěle. Máte ryby i počasí. Tady bylo počasí pod psa, zima, vítr. Až včera to bylo trochu lepší, dnes má zase pršet. tak si to tam užívejte. :-D

Radek (Losík): Radku, proč tě ti tví kumpáni mara a zerp pořád tahají za nos? Ten tvůj nosánek je snad přímo fascinuje, nebo ti ho závidí. :-D

Co je s Kulikem. Přestal být aktivní - neinformuje. Ono to zas tak tak nevadí je tam na dva turnusy a tak si to vynahradí za týden. Maro a spol. ještě jste nenapsali v jakých hloubkách nejčastěji lovíte - mám na mysli úspěšně.

:-E:-E:-E:-E Pro zasmání :-D:-D Radek a jeho libůstka.....

zvětšovat si nozdry otvíračem tlam......:-D:-D:-D:-D

:- toKIM..... Včera všechny ryby 5-10m !!!!!! Předtím 30-50m Jak se oteplilo jsou na mělku a žerou něčí jíkry. jsou plné.

Jak se Mára poradí s Kulíkem tak je to jistota......Jdeme na ně. Venku je modrá obloha a +2O po ránu. 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

:-D:-D A zde bojujeme...... CK EDEN......8-)8-)8-)8-)

SUPER Nálada.... počasí...ryby....8-)8-)8-)co víc si přát.

:-E:-E:-E taky jeden ďasík :-E:-E:-E

Odpolední vláčení na gumy...5-10 m !!!!!!!RADEK+ZERP+MÁRA 46!!!:-D:-D

Odpolední vláčení na gumy...5-10 m !!!!!!!RADEK+ZERP+MÁRA 46!!!:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!