Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

...ze včerejšího výjezdu za Inttian,samá treska "obecňačka", jeden polak, odjížděli jsme v půl jedenácté večer, návrat ve dvě..žádný mamuty jsme nenachytali, ale tresky od 70-90 se počítají, puštěno několik desítek krásných mladých doršíků..doufám že dorostou a vyhnou se peříčkům "bagristů"...

...bylo krásně:-)

to Honza

Pěkný fotky. :-D:-P

Peete chce to vyrazit o něco později. I když každý rok je jiný. V průběhu roku to prohovoříme. Jen abychom se tam dostali. Pojedou i Honzovi a Jirkovi kamarádi atd. Už se připravují.

To KIM: Příští rok bychom chtěli zkusit jet v termínu jako je teď Kulík. V těch pozdějších termínech mne trochu straší makrely, úplně mi stačilo, když se nám občas do dvou prutů zamotali keleři (a aby toho nebylo málo, tak téměř pravidelně byli o velikosti jednohubky pro racka). To jsme pak byli třeba i na 20 minut mimo hru, než se nám to podařilo rozmotat. A to si myslím, že keler je z hlediska umění vytvářet úžasné propletence proti makrele amatér.

[citace]Peeta napsal: To KIM: Příští rok bychom chtěli zkusit jet v termínu jako je teď Kulík. V těch pozdějších termínech mne trochu straší makrely, úplně mi stačilo, když se nám občas do dvou prutů zamotali keleři (a aby toho nebylo málo, tak téměř pravidelně byli o velikosti jednohubky pro racka). To jsme pak byli třeba i na 20 minut mimo hru, než se nám to podařilo rozmotat. A to si myslím, že keler je z hlediska umění vytvářet úžasné propletence proti makrele amatér. [/citace]

na to je ideální vozit více návazců a zamotaný rovnou odpojit a nahradit novým. pak na chatě v klidu rozmotáš a máš přípravu na další den hotovou. 6 makrel najedou je schopno občas provést hrozný věci :-)

To Erg. jestli se zamotá jenom můj návazec, tak to neřeším, pokud to nejde nějak rychle a elegantně rozmotat tak si připojím další a klubko si pomalu rozmotám, když třeba přejíždíme na jinou lokalitu. Problém ale je, když v lodi sedíte vedle sebe a jeden má ryby u hladiny zamotané do pletenky svého "přísedícího", kterému pletenka končí o 40 m níže. To je pak na .... Letos se nám to stalo asi 5x a někdy i 4 ruky na rozmotání nestačily

Jo někdy méně ja vlastně více... není nad to chytat na přívlač na jednoho pilkina nebo malý twistřík. Nic se nezamotá :-D

To MifakM: ano, je to tak, my jsme většinu času také jen zkoušeli vláčet. Ale, když pak chytáš s návazcem a na prutu cítíš, jak se ti tam postupně věší jedna ryba za druhou, je taky super pocit. A pak chvíle vyplavování adrenalinu, jestli z toho co táhneš nahoru si něco necháš... I když ve většině případů je zase všechny vrátíš zpět do moře.

Večerní příprava před lovem.Pak šel Rradek v 22 hod na sledě a přivezl jich bedýnku...

Dnes super chytání.Tři bedny polaků a doršů.Nej. polak 8O a dorš 85.

Hodně malých a všicni dorši v žaludku jikry.

Potvrzuji dnes prima rybarina. Privezli jsme 3 bedny polaku a bednu dorsu, ale jen bronzovych. Velke a male dorse a male polaky jsme pousteli.

Krásná nálada na lodi :-D ZERP-Mára-Radek 8-O8-O8-O

:-D:-D:-D pohoda u CK EDEN jako vždy :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!