Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

:-D:-D:-D KULÍK VYRÁŽÍ...... BOREC :-D V.I.P. JE NÁŠ.... A MÁME HO RÁDI :-D:-D:-D

:-D:-D DEN JAKO PRASE +25st. KAMARÁDI JAKO PRASE :-D:-D:-D:-D:-D

PŘEJU VŠEM ........

LÉTO JE LÉTO.....:-D:-D:-D PORADA..... KULÍK JE HVĚZDA :-D:-D:-D:-D

;-);-)

DĚKUJEME ZA LIDI JAKO KULÍK a spol. ŽE JSOU.....:-D:-D:-D:-D

SIME A ŠROUBKU ......BOJUJEM :-D:-D:-D

KIME:-DPAFKO:-DDOŠKY:-DJÍŘANE:-DNAKI:-DTOME......ŠROUBES....SIME....JE TO HOOPE... A HYSEEEEEEEE PARTA :-D:-D:-D:-D:-D JAKO MÁ BÝT ..... DÍKY8-)8-)8-) RYBOLOVU NORSKO JSME KAŽDÝ DEN TADY :-D:-D NEMŮŽU VÁS VYJMENOVAT ......VŠECHNY....:-E:-E:-E

[citace]zerp napsal:

KIMEPAFKODOŠKYJÍŘANENAKITOME......ŠROUBES....SIME....JE TO HOOPE... A HYSEEEEEEEE PARTA JAKO MÁ BÝT ..... DÍKY RYBOLOVU NORSKO JSME KAŽDÝ DEN TADY NEMŮŽU VÁS VYJMENOVAT ......VŠECHNY....

[/citace]

8-)8-)8-)8-)8-)8-),nebojte kluci,sleduju vás každý den a vidím,že si to krásně užíváte a to je supr....8-)8-)8-)8-)

A teď pouze pro Kulíka chlape jeden,smekám nad tvojí vytalitou,jen tak dáááál.....8-)8-)8-),víno okurky-nebo co toje,úsměv na tváři a pohoda...Jenom nevím,jestli nejste náhodou někde v Karibiku...:-D:-D:-D

Kulíku,hodně štěstí!!!!!!!A všem taky kluci...blééééééééé...:-D:-D:-D

RADKŮV NOSÁNEK.......:-D:-D:-D

NÁŠ KÁMOŠ Z LODĚĚĚĚĚĚĚJJJJ:-D

:-D:-D:-D:-D ŠROUBES...... CO JE ?:-E:-E:-E:-E

:-D:-D:-D ŠROUBKU TY KLUKU JE TO SUPER...:-D:-D:-D:-D:-D:-D

POMOOOOOOOOOOC JSEM NA SRAČK. JÁ KULÍK JSEM NA NÁVŠTĚVĚ U ZERPA A MÁRY A JE TO HUSTÝÝÝÝÝÝ ALE JEN SI POVÍDÁME O RYBOLOVU NORSKO A JE TO BOMBA.......

Peto, pomoooooooc oni me opili a to jsem slibil morskemu vlkovi, ze pojedeme vecer na ryby. Je skoda, ze tu nejste s nami napr. Kim, Sroubek a vsichni ostatni kamaradi od vody a more. Moc Vas pozdravujeme a jsme radi,ze jme Vas poznali.

KONEC KRÁSNÉHO DNE.... PRO ŠROUBESE....

[citace]kulik napsal:

Peto, pomoooooooc oni me opili a to jsem slibil morskemu vlkovi, ze pojedeme vecer na ryby. Je skoda, ze tu nejste s nami napr. Kim, Sroubek a vsichni ostatni kamaradi od vody a more. Moc Vas pozdravujeme a jsme radi,ze jme Vas poznali. [/citace]

tady nejde pomoc Kulíku,ale díky za pozdrav z plakátu....:-):-):-)8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.