Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Vse o Hitra a Dolmoy

Vážení Norkové,

na přání mého kamaráda kima jsem si dovolil založit toto nové vlákno a moc bych si přál, aby nezaniklo a bylo to nejúspěšnější, nejkrásnější a nejvyhledávanější a tak prosím všechny příznivce těchto lokalit ať mi v tom pomůžou. Petrův a Poseidonův zdar všem. Kulik

Odpovědět

:-S:-S:-S:-D VZPOMÍNÁME :-D:-S:-S

RYBOLOV NORSKO A PARTA OKOLO JE SKVĚLÁ 8-O8-O8-O8-O

[citace]zerp napsal:

A ještě jedna paráda........ pro Šroubka. To je super kámoš ......[/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,to néééééééé:-D:-D:-D:-D:-D

Zdravím všechny...:-D:-D:-D:-D:-D

Zdravim vsechny kamarady a Kima se Sroubkem obvzlast. Vcera jsme trocho dele posedeli u druhe vecere, kdy jsme si ugrylovali par polaku a dnes se nechce vztavat. Vcera jsme byli opet na nasi oblibene lokalite, kde je klid a jsme sami. Dve lode. Byli jsme uspesni. Bylo hodne dorsu nejvetsi 93 cm a polaci nejdelsi 81cm. hodne ryb jsme pousteli. proste pohoda pri krasnem pocasi, v krasne prirode a s kamarady. Ve filetarne bylo veselo Mara a Radek filetovali a Zerp se staral o obcerstveni, proste pohoda a veselo. Tentokrar jse musel filetovat i ja a to ja moc nmusim. Dnes opet stredomori a tak zkusime nove triky, ktere jsme vcera do noci vymisleli. Tak zatim vsem hezky den, uz me okrikuji.

A jeste jedno mam nejhezci lod a nejlepe vyzdobenou a proto sem nechce Zerp dat jeji foto.

Kuliku poslal jsem TI SZ - popsal jsem to místo. Nechte gumy plandat asi 1-2 m nade dnem.

..večerní polakování, od jedné do čtvrté ranní, polaci byli vyjetí na 7-10 metrech, k tomu cca dvacet pěkných doršů..kamenolom u Froyi..

mara, kulik: No jde vám to kluci dobře, jen tak dál. Je vidět, že ty ryby už opravdu najely. Nevím jak kdo, ale na zooma jsem ještě neměl ani ťuk.

Máro, když vidím, co chytají u dědy na Titranu a vzpomenu si na konec loňského srpna, tak jen tiše závidím.

Tak dnes je to opravdu karibik na severu v Norsku. Teplota ve stinu je 25 a tak jhsme to vzdali a pojedem na chvili zkusit stesti na vecer a nebo na noc vse je odvisle od vetru. Dnes vsichni vozi dorse a hodne polaku, kteri zacinaji najizdet. Teplota vody je skoro 11 stupnu a stale se ohriva. My jme meli dorse z chaluh 93cm a polaky do70cm, ale 2. lod jeste neprijela. Po vysilacce nam rikali, ze najeli do hejna polaku a tak uvidime az se vrati. Zdravime Vas z rozpaleneho, krasneho Norska. Petruv a Poseidonuv zdar.

Jak píše Kulík,tak máme počasí jak v Itálii.Obličeje spálený a kdyby to šlo,tak chytáme jen v šortkách.

Ze zerpíkem máme nějaký špatný den a chytáme jen menší kousky...

Ale Radek má dnes den.Kde zastavím,tak chytí.Dorš 95 a 83.

Zatím,kdo se vrátil z moře,tak dovezl bedny plné polaků a doršů.Vvypadá to,že najeli.Snad to teplé počasí nezkazí chuť rybám brát...:-x

Tomu nerozumím, jeden chytá v šortkách a Zerp je oblečenej jak na severní točnu. Vy jste každej někde jinde néééééé ???????? :-P:-P:-P:-P

Prostě na Hitru přijeli vydry vycvičené z pražských měsíčních dýchánků. To počasí jim závidím a přeji.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.