Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Volná místa – nabízejte a poptávejte

Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.

Odpovědět

Dvě místa na Soroy nyní od 27.8 až 8.9. Nabízím za bezkonkurenčních podmínek. Vše přes soukromou zprávu.

Poslal jsem ti zprávu.  Měl bych zájem.

Máš SZ. Taky bych měl zájem.

Koncem Srpna jedu na cca 10 dní na Loppu. Nabízím, možnost se ke mě přidat. Nezáleží na tom jestli jste na severu byli nebo ne. Nepotřebujete ani žádné vybavení, dokonce ani moc peněz. Stačí pouze chuť zažít tak trochu jiné Norsko.  Váš vzkaz očekávám přes SZ.

Šestého září jedeme na 14 dnů do Alesundu,jedeme z Ostrova nad Ohří.Máme jedno místo volné,osvědčená parta-12 lidí,jedou s náma i z Pardubic,možnost přistoupit cestou.Cena 17700+pekáč buchet na cestu/bere to tak půlka-hlavně ženatí/.V ceně je uplně vše,jídlo,káva pití,lod,benzin-nafta,doprava,ubytování,pojištění.Info na ottazoubek@seznam.cz  nebo  tel.773520123,mail pondělí,úterý,jinak telefon-jsem na chatě .

Dvě místa na Soroy nyní od 27.8 až 8.9. Nabízím za bezkonkurenčních podmínek. Vše přes soukromou zprávu.

Už je to 4dny, co jsem ti psal, že bych chtěl jet s tebou. Bez odpovědi! Už to máš plné?

Omlouvám se mirečkovi a všem, kterým ,jak to vypadá, nedorazila SZ. Obsazené to bylo za pár hodin po zveřejnění. Moje chyba, měl jsem to napsat i sem.

Máme jedno volné místo,lokalita Alesund.Odjezd z Ostrova u K.Varů-/možnost přibrat cestou z Pardubic,jedou dva lidi/13.9.Chytáme dvanáct dní,cena 18 5oo,-Kč.V ceně je uplně vše-jídlo,ubytování,nafta-benzin,pití,káva čaj atd.Dost věcí-prut,naviják,pilkr,návazce můžeme půjčit.Jedeme po šesté,dobrá lokalita. Dotaz na tel.773520123 nebo 732 563 299

Alesund stále platí.

Nabízím 2 až 3 volná místa na Bakkan Wahl. 18.8. - 25.8. 2018.

Jestli jsi začátečním nebo zkušený borec nezáleží. Na Bakkanu už jsme byli.

Nemusíte se o nic starat, vše zajištěno: auto, jídlo, trajekt. Fungujeme jako společná parta, bez závisti.

Preferuji borce, co dodržují zákony země, kterou navštíví.

Odjez z Roztok (Praha západ), možno se dohodnout na vyzvednutí v Praze, nebo kdekoliv po cestě.V případě zájmu mně kontaktujte přes SZ, nebo email:rostislavpokorny@seznam.cz

popřípadě tel.: 777 998 710 (prosím pouze SMS, ozvu se).

Candy

Ahoj, hledám tiché blázny na příští týden. Vzhledem k předpovědi dobrého počasí, jedeme na Veiholmen vyzkoušet, jestli jsou tresky při chuti. Cena max. 8 tis.kč

na jak dlouho?

Asi na týden, záleží hlavně na počasí.

Kdy odjíždíte ?

Nejspíš v pondělí

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!