Hasvik, NO
temperature icon 10°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Volná místa 2012

Pro letošek se nám rozpadla partička, proto hledám touto cestou jedno volné místo s pohodářema nejraději pro oblast Nordland, Troms nebo Finnmark. Díky! josefkocmid@seznam.cz

Odpovědět

Máme volné dvě místa na Viknu v termínu 13.5 - 23.5, jsme z Ostravy. Ubytování, loď 50 PS, doprava, vše zajištěno. Bližší informace na tel.721102543 nebo SZ.

Ahoj

Pokud by měl někdo volné místo na sever norska, nejlépe Soroya nebo Loppa, rád bych se přidal, do norska už jezdím 6 let, jsem z Č. Budějovic je mi 33 let, nebo kdyby se v okolí Č.B. našla nějaká parta která by chtěla vyrazit někam na sever, můžeme to zorganizovat společně, auto mám.

Děkuji všem za nabídky Hynek Šimeček tel. 775378416, mail hyneksimecek@seznam.cz

Děkuji všem za nabídky, už mám vybráno bude to Soroya Hasfjord od 12.7.

Ahoj

Letos se nám rozpadla parta tak scháním 1 místo s dobrou pohodovou partou. krizrost@seznam.cz .Nebo SZ. Nejraděj stř. norsko ale i výš.Rosta.604971406 724055017

Ahoj.Do Norska jezdím s partou jenom v dubnu.Rád bych zkusil Norsko v červenci nebo srpnu,kdy tam jsou makrely.V Norsku jsem byl už 7krát.Pokud by měl někdo volné místo,rád se přidám.

Kontak:vladko.koten@seznam.cz,nebo SZ.

Lokalita nerozhoduje.Děkuji.

Čau lidi,jedeme 1.7.-10.7.2012 směr Soroya Hasfjord a náš šestý kolega se dlouhodobě odmlčel,proto hledáme jednoho pohodového a alespoň trochu zkušeného rybáře.Do Norska jezdíme pravidelně jen na sever a konkrétně na Soroy jedeme potřetí.Pokud máte někdo zájem,tak více info podám na cicafromslany@seznam.cz nebo na telefonu 608965585.Můžete se podívat i do fotogalerie na tomto webu kde jsou naše fotky,jsou pod názvy ..... od Číča a nebo na články,kde mezi články 31-41 je můj s názvem Loppa 2011

Ahoj Martin

Ahoj, vypadl nám 6 parťák z naší výpravy 21.5.-31.5. Soroya Bestmorehouse. Proto také hledáme jednoho pohodového rybáře, na věku a zkušenostech nezáleží. Jezdíme do Norska dlouho, do Finmarku počtvrté, o zkušenosti se rádi podělíme i s úplným nováčkem.

Podrobnosti na mailu ohra@centrum.cz popř. 602596565

Otto

Čau lidi,jedeme 1.7.-10.7.2012 směr Soroya Hasfjord a náš šestý kolega se dlouhodobě odmlčel,proto hledáme jednoho pohodového a alespoň trochu zkušeného rybáře.Do Norska jezdíme pravidelně jen na sever a konkrétně na Soroy jedeme potřetí.Pokud máte někdo zájem,tak více info podám na cicafromslany@seznam.cz nebo na telefonu 608965585.Můžete se podívat i do fotogalerie na tomto webu kde jsou naše fotky,jsou pod názvy ..... od Číča a nebo na články,kde mezi články 31-41 je můj s názvem Loppa 2011

Ahoj Martin

Ahoj,děkuji všem za odpovědi,šestého rybáře na ostrov Soroya už máme.

Přeji všem hodně úlovků.

Ahoj Martin

Zdravím. Vypadnul nám z vážných zdravotních důvodů kamarád s manželkou v termínu 8.6. - 18.6. na Lofoty, lokalita Ure. Jezdíme tam pravidelně, nejen na ryby, ale také trochu turistiky. V případě zájmu přivítáme 2 členy naší výpravy. Ubytování po dvou ve velkém rorbu se společným obývákem a kuchyní. Lodě jsou 15 m od dveří na molu. V lokalitě možné díky ostrůvkům lovit i při horším počasí.

[citace]kejklik napsal: Zdravím. Vypadnul nám z vážných zdravotních důvodů kamarád s manželkou v termínu 8.6. - 18.6. na Lofoty, lokalita Ure. Jezdíme tam pravidelně, nejen na ryby, ale také trochu turistiky. V případě zájmu přivítáme 2 členy naší výpravy. Ubytování po dvou ve velkém rorbu se společným obývákem a kuchyní. Lodě jsou 15 m od dveří na molu. V lokalitě možné díky ostrůvkům lovit i při horším počasí.

[/citace]

Nabídka pořád platí. Možný kontakt na lenkvik@warmnis.cz

Zdravím všechny s prosbou,

v sobotu se nám vymlátil jeden člen výpravy na motorce, a leží v Motole na ARU, pevně věříme, že bude v pořádku, ale je jisté že s náma nepojede, a tak hledám touto cestou někoho, kdo by s námi jel v květnu na Bakkan. Vyrážíme 14.5. navečer, je nás celkem 12, posádka je z Českých Budějovic-3 ks, jeden z Benešova a ostatní z Táborska.

Jedeme na 10 dní, tz od 16 do 26 května, jedeme 3. dodávkama, objednané máme 4 lodě.

Kontakt možno sem, nebo email janek.su@seznam.cz , nebo tel. 774470008

Zdravím všechny na foru, vypadl nám též kamarád z výpravy a chtěli bychom doplnit někoho , kdo s námi pojede rybařit na Bakkan. Jedeme 14.5. a návrat 26.5. Jsme všichni z Podbořan. Kontakt na tel. 777832390.

Ahoj.Nescháním nějak za každou cenu lidičky kvůli naplnění baráku z vydinou levnější výpravy,ale spíš bych zase rád poznal někoho nového, rád poznávám nové a nové lidičky. A přes tento web už jsem si našel nové a stále kamarády kteří se se mnou účastní pravidelně Norských dobrodružství.Takže co takhle Loppa-Sandland???? Červen a Červenec mám plno,ale 10.8 až 20.8 a 20.8 až 30.8 bych rád někoho nového poznal a nemusíte být jen jeden, místeček je i více. Zdráví Ota

Díky všem, kdo chodí na tyto stránky, sehnali jsme právě tady náhradu za nemocného kolegu na Bakkan, jede s náma Tibor ze Slovenska.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.