Pro letošek se nám rozpadla partička, proto hledám touto cestou jedno volné místo s pohodářema nejraději pro oblast Nordland, Troms nebo Finnmark. Díky! josefkocmid@seznam.cz
Pro letošek se nám rozpadla partička, proto hledám touto cestou jedno volné místo s pohodářema nejraději pro oblast Nordland, Troms nebo Finnmark. Díky! josefkocmid@seznam.cz
To fola:
monty1 má pravdu. My sme jazdili do Kolobrzegu a keď sa zadarilo, tak krmila skoro celá loď a kapitán z toho mal náramnú srandu.
Pri jednom výjazde som za celý deň ani nenahodil
:-D:-D:-D
Od vtedy radšej lososy na Parsete.
Jazdili sme tam v januári, prvý víkend.
Ale lov na Baltu nezavrhujem. kým sme neskúsili Norsko, bolo to zaujímavé.
Odpovědět
Nabízíme jedno volné místo Soroya Vaagan A Termín: 19.05. - 29.05.2012.
Vše zajištěno, odjezd 17.5.2012 z Poděbrad.
Odpovědět
To stipko:
Dávám ti úplně za pravdu. Taktéž jsme kutr v Polsku zažili a někdy i "krmili". Poznali jsme potom Norsko, a to nám změnilo pohled na mořský rybolov. Jenom jsem chtěl říci, že lov na Baltu by měl každý zvážit. Je to vždy výjezd na dvanáct hodin.
Monty
Odpovědět
Někdo tady založil pokec o všem možném tak to zkuste tam.v tom vašem pokecu se to důležité strácí.nic ve zlém chlapy.
Odpovědět
to kuba:
Měl bych zájem, telefon jsem Ti napsal do soukromé zprávy.
Díky, Richard
Odpovědět
Ahoj, chtěl bych se letos podívat do Norska někam severněji - Soroya, Lofoty, Nordkapp apod. Ale bohužel nikdo ze známých letos nemůže, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by se nenašla nějaká parta, která jede do těchto míst a měla by jedno místo volné a přibrala mne sebou. Cenu respektuji, do Norska (středního - Hitra) jezdím rybařit už 4 roky, takže nějaké zkušenosti mám. Jsem z Prahy a bohužel mám problém z odvozem se všemi těmi bágly, přepravkami apod. k nástupu někam dál, takže pokud možno někdo z Prahy nebo projíždějící Prahou. A pokud možno v termínu do počátku července, neb žena je těhotná a termín porodu má v srpnu, tak abych už byl doma. Nabídky prosím přes SZ nebo email: milan.sojka@centrum.cz. Díky, všem se ozvu.
Odpovědět
Ahoj všem norským bláznům, máme dvě volná místa na letošní rybačku na ostrově SOROYA v termínu 8 - 22.5.2012 (pobyt 10 dnů), vše kompletně zajištěno (doprava obytným autem, stravování zajištěno jako od maminky).Jezdíme již 12 let,z toho na Soroyu třetím rokem. Odjezd z Plzně, návrat tamtéž. Kontakt : 602471091 nebo 602834082 popř. na jan.lukes1@seznam.cz
Odpovědět
Pokud má někdo volné místo do středního nebo severního Norska v dubnu nebo květnu rád bych se přidal. Jsem z Mladé Boleslavi.
martin.michajlec@drift.cz
mobil: 604266172
Předem dík
Vláďa
Odpovědět
Ahoj vespolek,
Tak všechna místa na Vegu, kterou jsem zde před časem nabízel jsou již obsazena.
s pozdravem
David
Odpovědět
Takže děkuji všem za nabídky!!! Nakonec je to 8. - 22.5. Soroya Vaagan, už aby to bylo!
Odpovědět
Ahoj lovci:-)tak Soroy mám plně obsazenou všem děkuji za jejich odpovědi a nabídky. čus Petru zdar :-D
Odpovědět
Chcete si zkrátit čekání? Volné místo 28.3.-4.4.letecky,Tromso,lokalita Dyrsfjord,3km od základny Per Jonassona v Mikkelviku http://www.fish4u.se . Cena 11200 plus letenky.stha@volny.cz
Odpovědět
Máme dvě volná místa na Halsu v termínu 1 až 8 května 2012.Zájemci můžou napsat na soukromou zprávu.Petr.
Odpovědět