Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vlkouš – mořská kočka

• Toto téma obsahuje celkem 84 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZM a poslední změna proběhla před 12 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 85)
  • Autor
    vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

Co se týče filetování a zmrazování, rozhodně doporučuji stáhmout filet z kůže, jinak ho tuk z kůže znehodnotí.

vamor
    Účastník
    (93 odpovědí)

storm
    Účastník
    (104 odpovědí)

To co drží Komboj je fakt hovado, soudím podlě sněhu za ním, že to byli zimní měsíce. Je vlkouš ryba, která připlouvá k pobřeží jen v určitém období, nebo se dá lovit celoročně?

františek lingr
    Účastník
    (8 odpovědí)

Ve středním Norsku (Aure) jsmem  chytil za dobu co tam jezdím pouze jednoho, ale na Soroya se dá říci, každý druhý záběr kočka, nechytal jsem na maso a přesto jsem se jich doslova nemohl zbavit, většinou jsme je pouštěli, soused který byl se mnou na lodi, a to byl v norsku poprvé chytil tohle miminko

františek lingr
    Účastník
    (8 odpovědí)

Jinak klasika

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

To Ferda01

Co to je za zvíře? Podle zubů to nebude klasická kočka. Na co jste to chytili?

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Ferda 01. Tak to je hovado solidní.Taky mi připadá že to má divný zuby nebude to spíš ta Leopardí.Tu jsem ještě nelapnul,ale letos jsem jí viděl lapnout do tenat když jsem byl s Harym(domorodec v Kamoievaru) na kutru se mrknout jak lapou okouníky zážitek jako bejk.

Souhlas s Bobem  kočka má maso luxusní nebo aspoň mě chutná když ho dokousneš tak ještě jako cvakne mezi zubama.Někdo tvrdí že smrdí,ale je to nesmysl.Taky doporučuju stáhnout z kůže ta je trošku cejtit,ale maso je echt.

To  Storm  nejsem si jistej,ale myslim že je tam celoročně páč jsem jí čapnul koncem dubna viz foto a aj v září,ale nevim.

dada
    Člen
    (3 odpovědí)

To Komboj

A jak tam ty okouníky chytaj?

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

To Dodo. Normálně do tenat na nějakejch 200m.Taková kvanta jsem ještě neviděl.Ale říkal že má povolenou kvotu kolik jich může vylupnout a pak končí.Za jeden vejlet co já jsem byl  na tom kůtru tak měli asi 2.5tuny okouníka a 1.5tuny keler,dorsch pár lengu a jednu kočku leoparda bajvoko kolem metru.No masakr dělaj to ve třech ale opravdu dřina.

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

To Komboj: a pak se do Tebe na MRKu nějakej vůl naváží, že my rybáři drancujeme vody:-)))

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

Mrk u mě taky skončil, doby, kdy tam našel člověk hodně informací jsou nenávratně pryč. Spousta dobrejch kluků, co “umí” už tam nepíše. Hodně lidí se tam chodí jen pohádat. Informační hodnota Mrku se pomalu utápí pod obrovským tlakem sraček, urážek a osobních šarvátek, jak se tam lidi neustále napadají. Proč? Jo, Martin to nemá lehké.

Josef Čtvrtnik
    Člen
    (274 odpovědí)

No chlapci máte pravdu je to tam samej mistr světa všechno vědí od všeho maj klíče a v prdeli byli dvakrát.Máš pravdu spousta kluků tady z Jihu co třeba opravdu kaprařej jsou to blázni tak už tam taky nelezou.Kuwa taky se tak těšíte na sever do naší země zaslíbené.Zima bude dlouhá.Mimochodem Trojháku slušnej JALOVEC.To je zatim muj nesplněnej sen.Gratujuju to bylo loni???

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Já už tam taky nic nepíšu,pořád sa do mňa nekdo navážal a zbytečně.To mi za to nestojí.

Ještě sem kočku nelapnul,ale letos to bude :)Rači chytám kelery.

františek lingr
    Účastník
    (8 odpovědí)

To Komboj je to vlkouš skvrnitý zvaný leopard

dada
    Člen
    (3 odpovědí)

To Komboj

Díky za odpověď, je to stejný, jako letos v Lyngenfjordu,lítali tam mezi břehama a plnej kutr ryb, hlavně těch okouníku a my ani šupinu a to jsme s jim snažili věnovat. Jak to ale vědí, že tam jsou, to je holt výhoda domácího kurtu.Celej pobyt tam nebyla ani loď a pak jeden den asi 3 a vic už zase žádná.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 85)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Vlkouš – mořská kočka

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...