<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Ahoj, </span>
<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">chtěl bych vám všem poděkovat za příspěvky k tomuto tématu. Cílem bylo nechat se inspirovat názory zkušenějších před výběrem a koupí prutu vhodného pro lov polaků. Po předchozích třech návštěvách středního Norska se zdaleka necítím jako odborník na tuto krásnou rybu, proto jsem zvolil tuto cestu, jak si nechat poradit. Vašich názorů si vážím, ač ne se všemi souhlasím a některé reakce, obzvlášť na Jiginovy příspěvky, mi přišly zbytečně ostré. </span>
<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Na začátku tohoto vlákna jsem popsal, co od prutu čekám.</span><span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Musím říct, že nejvíce přínosnou se ukázala návštěva veletrhu For Fishing, kde jsme si s kolegy „osahali“ tolik prutů, až nám z toho šla hlava kolem. Do nejužšího výběru se nakonec dostaly pruty od značek Daiwa a Savage Gear, i když výběr byl opravdu velký a podmínky našeho „výběrového řízení“ splňovaly modely více značek (musím zmínit alespoň Major Craft). Roli samozřejmě hrály i peníze. Když budu konkrétní, sobě jsem pořídil Savage Gear Salt CCS 260/7-28, svému začínajícímu synovi Daiwa Ninja Spin 240/10-30, a moji kolegové se rozhodli pro Daiwa Ballistic X-spin 240/10-30 a Savage Gear MPP2 251/12-35. </span>
<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Do našeho odjezdu na Mausund (za 125 dní) je určitě otestujeme v domácích podmínkách (dolní Labe, Ohře, Nechranice), ač tloušť či bolen se svou bojovností polakům rovnat nemohou </span><span style="color: #000000; font-size: 12.8px;"><span style="font-family: Wingdings;">:-)</span></span><span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;"> </span>
<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Přeji vám všem hodně krásných zážitků nejen v Norsku a nejen u vody, a děkuji za čas, který jste věnovali tomuto tématu. </span>
<span style="color: #000000; font-family: sans-serif; font-size: 12.8px;">Honza</span>