Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Veiholmen 2019
- Toto téma obsahuje celkem 322 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buky a poslední změna proběhla před 4 roky a 12 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#305786 5.3.2019 v 6:44
Ahoj Harty, to víš byl to super večírek na Veiholmenu:-) teď to byla taková rozcvička, ale v květnu to bude mazec. Zdravím všechny kamarády!!
#305807 5.3.2019 v 13:25Zdravím Piva. Hlavně, že se vám tam všem líbí.
#305832 5.3.2019 v 20:49#306247 19.3.2019 v 9:28Zdarec všem,
moje maličkost a náš tým se taky těší na novou sezonu. V 8.6. jsme na místě a co si budeme povídat, kdyby se kromě všeho jiného povedl i nějaký ten stříbrný ….. Asi by to bylo už “kurevský” štěstí :D.
Samozřejmě se těším na pohodový “personál” Dejva a Otase …
- Odpověď byla upravena před 5 roky a 8 měsíci uživatelem Lukas Adam.
#306294 19.3.2019 v 19:01Zdarec všem, moje maličkost a náš tým se taky těší na novou sezonu. V 8.6. jsme na místě a co si budeme povídat, kdyby se kromě všeho jiného povedl i nějaký ten stříbrný ….. Asi by to bylo už „kurevský“ štěstí :D. Samozřejmě se těším na pohodový „personál“ Dejva a Otase …
Proč štěstí? Kdo umí ten umí. Znám to. Mě taky říkají , jak takový dřevo jako já může mít pořád štěstí. Držím ti palce ať alespoň jednoho stříbrňáka na nej. místě ve stř. Norsku ulovíš.
#306295 19.3.2019 v 19:17Zdarec všem, moje maličkost a náš tým se taky těší na novou sezonu. V 8.6. jsme na místě a co si budeme povídat, kdyby se kromě všeho jiného povedl i nějaký ten stříbrný ….. Asi by to bylo už „kurevský“ štěstí :D. Samozřejmě se těším na pohodový „personál“ Dejva a Otase …
Proč štěstí? Kdo umí ten umí. Znám to. Mě taky říkají , jak takový dřevo jako já může mít pořád štěstí. Držím ti palce ať alespoň jednoho stříbrňáka na nej. místě ve stř. Norsku ulovíš.
Harty diky, víš jak to tam chodí. Nepamatuji si jestli si ho viděl nazivo, každopádně jsme spolu bavili. Je to tak jak říkas, lokalita paradni a člověk nikdy neví. Kdy ty se letos chystáš?
#306566 28.3.2019 v 17:46Čau Luky, sice jsem ho viděl jen na fotce- bohužel, ale i to stačilo. My v té době byly na vodě, tak jsme měli smůlu. Ale vše si přesně pamatuji, to jak si mi o tom vyprávěl. Tak že si pamatuji kde, jak a na co jsi ho zdolal. Jo a taky si pamatuji ten tvůj nevěřící výraz v obličeji. Letos se nechystám a kamarádům jsem to z předstihem oznámil aby se mnou nepočítali. Jenže pár měsíců uběhlo a já tu blbost co jsem řekl začínám přehodnocovat. Vypadá to tak, že se k někomu asi přifařím. Slíbil jsem rodině, že letos pojedu s nimi na dovolenou, tak to musím dodržet. Ideální by bylo jet s rodinou do Norska. No nějak to dopadne.
#306589 29.3.2019 v 7:50Ahoj Harty, zavolej Davidovi možná mají ještě volno na dětský týden na Veiholmenu. Škoda že si spolu nedáme doutníček.
#306667 1.4.2019 v 9:00Čau Luky, sice jsem ho viděl jen na fotce- bohužel, ale i to stačilo. My v té době byly na vodě, tak jsme měli smůlu. Ale vše si přesně pamatuji, to jak si mi o tom vyprávěl. Tak že si pamatuji kde, jak a na co jsi ho zdolal. Jo a taky si pamatuji ten tvůj nevěřící výraz v obličeji. Letos se nechystám a kamarádům jsem to z předstihem oznámil aby se mnou nepočítali. Jenže pár měsíců uběhlo a já tu blbost co jsem řekl začínám přehodnocovat. Vypadá to tak, že se k někomu asi přifařím. Slíbil jsem rodině, že letos pojedu s nimi na dovolenou, tak to musím dodržet. Ideální by bylo jet s rodinou do Norska. No nějak to dopadne.
Ahoj Harty,
jak píšeš, koukal jsem chvíli jako puk …. :D. škoda mohli jsme pokecat a taky posedět u pifka. My se těšíme čím dál tím víc – snad se nic nep…e. Pokušení na Veiholmenu je spousta, snad se konečně taky trefím pořádně do ryb. Ikdyž mým skromným přáním je jeden pořádný polak na vláčku …
#306671 1.4.2019 v 9:45#306674 1.4.2019 v 10:17Piva ahoj koukám že v té krásné sestavě nemáš žádného stříbrnáka
#306675 1.4.2019 v 10:20Máš pravdu, ty jsem tam přidával až večer a fotku už jsem neudělal.
#306681 1.4.2019 v 17:54#306728 2.4.2019 v 14:14Tak i se stříbrňákama
Ta druhá fotka – perleť, tak ta funguje náramně. Ještě na něj stříkni černej hřbet a bude dokonalej. Vloni jsem jich pár udělal a ryby na ně šli jedna báseň , tedy než jsem je všechny utrhal.
#306729 2.4.2019 v 14:26Luky dočkáš se. Vloni to počasí moc nevyšlo. Na druhou stranu se nachytali moc pěkný obecňačky. Šance chytit vekýho polaka na Veiholmenu je hodně vysoká.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Veiholmen 2019