Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen 2018

Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)

Odpovědět

Tak se to na Veiholmenu pěkně rozjíždí. To je super. Piva nakup metrák kolínek a pořádně to tam zakrm.  Dnes za deset, tak se těším jak pokecáme, popijeme a atd

Krásný fotky Berny,

už se těšíme, v sobotu jsme tam :D

Tak, a mám všechno. Jasno, polojasno, zataženo, tma, mlha, ráno, odpoledne nebo večer,- nic nás nepřekvapí. Každá guma trochu jiná a můžeme na ně vyrazit.  No, snad padesát barev bude stačit. Teď nás zastaví jenom silný vítr .                                                                                                                                               Pivko šťastnou cestu a hned podej report.

Tak Harty dej vědět která fungovala nejlíp.

Tak favorit je jasnej, ale je divný, že tu barvu beru jenom já.                                                                                           Ale letos může být všechno jinak, proto ten výběr.

Václave, kdo je teda ten Tvůj favorit? Černá a nebo růžová?

Já bych vsázel na černou ....

Varnsdorfáci zdraví z Veiholmenu. Po dvou dnech vynucené přestávky způsobené větrem jsme natěšeni na zítřek, kdy je už předpověď příznivá. Jinak tři dny strávené na moři jsme lovili nejvíce kelery a obecňačky, i přes metr. Do toho pár jednoskvrnek a mníků. Když jsme našli místo, měly holky opravdu apetit, takže vládne spokojenost.

Černá by se nabízela, ale u gumy je to barva hořčice. Říkáme jí posr... hořčice. -obr uprostřed.

Tak, tu nemám. Musím se po nějaké takové podívat. Protože Václavovi já věřím.

Tím jak se nám to krátí, tím častěji jsem na RN. Proto hltám každou informaci o tom, co se děje na Veiholmenu. Bohužel info. není dost a tak doufám, že to Piva napraví. Ještě pět dní a jsme tam.   Kulíku možná ne přesně takovou, ale v tom tvém skladu určitě nějakou podobnou ano.

Václave, přeji Ti klidnou a pohodovou cestu, rozumné počasí a hóóódně krásných ryb. :D

Ty gumy to je Tvá výroba?

Dnes to trochu foukalo ale dva keleři 85 cm a pár doršáku se povedlo. Masakr zo není ale vždy se něco povede. Včera parta trefila hejno polaku a za 20 minut měli plno. Harty nebuj.

Tak to je dobrá zpráva, ta špatná je, že se asi zůstanu doma. Já asi nezabalím. Zítra věci máme odvézt k Fredymu a já mám věci ještě ve sklepě a po celém bytě- no hrůza. Ještě že to máme tak nějak rozdělené a nemusím se starat o jídlo. Koukám že máš nějakou novou loď. No a když trochu fouká, tak to je super ne? Pozdravuj tam všechny a za pět dní se uvidíme. Dáme řeč a panáka, tedy jestli jsi něco přivezl.

Václave, přeji Ti klidnou a pohodovou cestu, rozumné počasí a hóóódně krásných ryb. 😀 Ty gumy to je Tvá výroba?
  Honzíku děkuji. Ty hlavy a gumy nedělám- to už bych se zbláznil. Mám to od Miloše a hlavy si jen dodělávám. Jinak se v podstatě všeho zbavuji a chytám jen na ty jeho gumy a na pilkříky. Ještě mám picara od Pavla Výboha a na ty se docela těším, protože vloni jsem je neprubnul- ryby byly docela hluboko a to je nástraha, tak do 30m max.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!