Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen 2018

Zdar přátelé. Zakládám nové vlákno Veiholmen 2018 a přeji všem krásné rybářské zážitky v Novém roce. :-)

Odpovědět

Není to škoda zakládat každý rok nové vlákno. Nebylo by lepší prostě Veiholmen . . .  ?

Není to škoda zakládat každý rok nové vlákno. Nebylo by lepší prostě Veiholmen . . . ?

Je to tak zavedeno. Možná to má i svoje pozitiva.... :-)

Není to škoda zakládat každý rok nové vlákno. Nebylo by lepší prostě Veiholmen . . . ?

Je to tak zavedeno. Možná to má i svoje pozitiva…. 🙂

Více než deset let zkušeností s moderováním zdejší diskuze nám potvrzuje, že je správné na každou sezónu založit nové vlákno, protože pak je vše přehledné a požadované informace snáze dohledatelené. ;)

Já každopádně přeju všem Veiholmeňákům dobrý rok. Snad na me nebudou naštvaný že s Pepou letos chytnem největšího mnika...

Tobě a všem ostatním taky vše nej a hlavně to natočte at se máme čemu zasmát. Kdy jedete?

Díky. Chystám se zase něco praštěnýho natočit. Snad bude co... chystáme se začátek května. Objednal jsem jigovy formy a wmc haky + dnes jsem debilně asi minutu točil s novým vláčecím navijákem. Ještě na něm ani nemám šňůru. Z toho usuzuji, ze už se asi těším.

Klasická horečka😁a jakou formu sis objednala od koho? Já taky odlévám jak ďas, abych si tu dobu zkrátil. Loni jsem ani moc  netočil a tak ani video nebude,ale letos se tomu budu zas snad venovat.

Zatím jen rybí hlavy 30 a 40g ale teď toho bude mnohem víc. A haky jen VMC. Objednal jsem z Německa.

Už odlejváme Pájo jo?? (-:

Ještě čekáme na nové formy a haky Pepíku.

tak s kým se potkáme od 18-25.8???

Nevie niekto o volnom termine v maji (kveten) pre 6 ks?

Jestli koukam dobre tak jedine prvni tyden v kvetnu apartman 3 a 7...pro 6 osob. Zavolej Hombremu 602168556

Prevolam. Do akej rychlosti vetra sa tam da chytat?

1 2 3 4 5 6 19
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!