Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Ahoj. Samozřejmě bereme. :-)
Dopravu si zajišťují závodníci sami.
Bude určitě několik možností se s někým svézt. Myslím, že vás bude víc, tak pak můžu předat kontakty.
Odpovědět
No a kdybyste už nemohli vydržet do jara, příští týden jedeme na Veiholmen, vyndat poslední lodě, dodělat pár věcí a samozřejmě lovit ryby.
Máme dvě místa volná, jen za příspěvek na cestu, jste zváni. Počasí na ryby by mělo být, dle předpovědi yr.no více než chytatelné :-)
Doufám, že brzy zveřejníme fotky úlovků.
info tel.608327287
Čekání na novou sezonu si krátíme výlety k řekám, viz foto.
komentář k fotkám: Štika chycená o víkendu ve Vodňanech Mistrem P. Králíčkem, nástraha čivava z vlastního chovu. Poslední foto, kamarád Bohouš Humr Klepeťák
Odpovědět
Zdar :-) Včera jsme se vrátili z Veiholmenu - poslední výpravy tohoto roku.
Opět to stálo za to!! :-) Myslím, že fotky řeknou vše ...
Díííííííííky všem!!!!!!!!
Odpovědět
A odkaz na dvě krátká videa z odjezdu a z cesty
https://www.facebook.com/rybolovsmola.cz/videos/1972857032978577/
https://www.facebook.com/rybolovsmola.cz/videos/1972857756311838/
Odpovědět
Krásné a pohodové Vánoce a ten nejlepší Nový rok přeji Všem příznivcům Veiholmenu ......... budu na Vás všechny vzpomínat u Štědrovečerní večeře na které nebude chybět filet z Carpolacka šupinatého chyceného u ponorky .
Odpovědět
Krátké připomenutí naší první (a určitě ne poslední) výpravy.
Hodně zdraví a rybářských úspěchů v roce 2018 Vám všem přeje Jirka
Odpovědět
No to je paráda. Vidím, že jste chytali i polaky. Kde a jak?
Odpovědět
Parádní video a znovu to potvrzuje,že Veiholmen je TOP místo.
Odpovědět
Je to výborná lokalita na všechny druhy ryb. Polaci jsou skoro všude. My je chytali na hloubkách 5-10m okolo ostrůvků.
Odpovědět
Je to výborná lokalita na všechny druhy ryb. Polaci jsou skoro všude. My je chytali na hloubkách 5-10m okolo ostrůvků.
Ty jsi tam byl taky v prosinci?
Odpovědět
Ty jsi tam byl taky v prosinci?
Tak to já chytal polaky v květnu, červnu, červenci, srpnu, září i říjnu. Moje otázka směřovala k prosincovému chytání. V tomto období je chytá málokdo a proto mě to zaujalo.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...