Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Harty to je vhozená rukaviceHozená rukavice na Veiholmen,ale jinak mám ještě většího. Nicméně je to bizon a každýmu přeju bojovat s polakem přes metr.co ty na to
Odpovědět
Vážil 8,7 kg vážil to Ota na závěsné váze .No řekl bych, že jsem čekal že bude mít více, ale i tak bomba.
Odpovědět
Taky gratulace, taková ryba není každý den. Ohledně váhy - už jsou vytržený tak mají míň ale i tak, pokud je v kondici , tak to je na prutu rodeo. Mě by spíš zajímalo na co zabral. Pokud na zoom, tak jakou barvu a v jaké hloubce popřípadě váha jihu. Díky a přeji ještě více takových.
Odpovědět
Taky gratulace, taková ryba není každý den. Ohledně váhy – už jsou vytržený tak mají míň ale i tak, pokud je v kondici , tak to je na prutu rodeo. Mě by spíš zajímalo na co zabral. Pokud na zoom, tak jakou barvu a v jaké hloubce popřípadě váha jihu. Díky a přeji ještě více takových.
Ahoj .Chycen byl chycen na ZOOM MAG II RED BUG na jig torpedo 40 gr.na hloubce maximálně do 10 metrů .Odhazovali jsme nástrahy poměrně hodně daleko a nechávali jsme je jen velmi málo klesat ke dnu a hned je přitahovali k sobě .Polaci byli dnes opravdu při chuti a útočili na ZOOmy už při dopadu na vodu .Dnešní spotřeba ZOOMU byla opravu velká .Hodně nástrah bylo bud roztrháno po divokých výpadech ryb nebo byly utrhány "ocásky " .Nicméně můžu potvrdit že se jedná o TOP nástrahu .
Odpovědět
Další report z Veiholmenu .Po Brosmanu pangasoocasém byl na mělčinách chycen Carpolack šupinatý .
Rybář :Hans Christian Vyhulmann
Doba zdolávání : 30 minut
Nástraha : Chlebové boilies nakládané v pivu .
Míra 43 cm .
Tímto prosíme Sima o zapsání do rekordů .
Odpovědět
Neskutečná paráda, co se týká velikosti polaků i rozličnosti lovených druhů :-). Jakého máš Harty nej polaka? Nám se včera docela dařili obecňačky u vlny v hloubkách od 30 do 40 m. Přikládám i fotky našich slovenských kamarádů.
Odpovědět
Před odjezdem domu jsme ještě na chvíli vyjeli a na poslední spuštění nástrahy do 130 metru na maso jsme chytili ještě krásného mnika - letošní letní Veiholmen byl opravdu super.Dnes již zabaleno a ficime do reality domu .
Odpovědět
Zdravím na Veiholmen. Minulý týden jsme se šťastně vrátili z rybářské výpravy . I když po našem příjezdu dva dny foukalo a nedalo se pořádně vyjet, pak se počasí umoudřilo a krásně jsme si zachytali . Na vláčku plno polaků , nej 85 cm , makrely, brosmy, mníci a treska obecná 87 cm. Díky všem, Davidovi, Tomášovi a hlavně Otovi že nám ukázali ta správná místa. Krásná lokalita, doufám že se sem ještě vrátíme.Přidávám pár fotek. Také se nám podařil jeden neobvyklý úlovek, video zde:
Odpovědět
Tak jsem zvědav, kdy se nám ohlásí Terka. Dnes jsem četl na FB, že už je na místě.
Odpovědět
Tak konečně jsme dorazili na Veiholmen. Cesta byla přes Oslo luxusní a rychlá, bez jediného problému. Přivítání s mořem bylo symbolické. S Martinem jsme chtěli za každou cenu i po probdělé noci vyjet a oťukat rybičky. Bohužel po úplňku nebyly zrovna při chuti. Vlastně byly. Ale jen takové školkové brosmy, které jsme věnovali rackům. A dnes ráno jsme byli natěšeni na polaky, mníky, kelery i tresky, ale....
Ale začalo tak foukat, že to nešlo ani při dobré vůli. A podle předpovědi to nepůjde ani zítra. Ale nevadí. Máme náhradní program, tak se tím nebudeme stresovat. Nabrousíme háčky a v pátek, rybky, třeste se...
Tímto zdravím moji stálou partu z Varnsdorfu a vězte, že bude líp.
Odpovědět