Hasvik, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 25°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Vakuovačka

Ahoj, na příští sezónu chceme pořídit vakuovačku, máte nějaké tipy, co koupit? Díky za zkušenosti.

Odpovědět
Ja použivam sáčky 105 my s rozmerom 20x30cm. Cena 0,10 EUR/ks

Keďže balím aj ryby kde sa občas najde aj kosť, volím radšej hrúbku 105 my

http://www.<wbr />gastrotechnoslovakia.sk/<wbr />kategoria-produktu/vakuove-<wbr />balicky/vakuove-sacky/<wbr />reliefne-sacky/

S počtem návštěv, co kdo jezdí do Norska a opakovaně 2-3 ročně, málokdo bere filety s kostí, myslím tím žeberní.  Jsme v době, kdy si bereme čisté maso, když jsou ty kontroly. Přece jen můžeme vyvézt 20 kg z Norska.  Dovozová kóta na dovoz syrového masa do CZ je z naší strany 15 kg.  Tak proč vozit kosti ?   V Norsku  udělat maso na přímou konzumaci, bez zbytečných ořezávání doma .  V Norsku více práce, doma jen vyndat a zužitkovat.  50 my bohatě stačí.  Osvědčeno  dlouhou zkušeností.

Ale jestli myslíš tyto, tak to je 3 x tolik.  Každý si musí zvolit prioritu.

www.gastrotechnoslovakia.sk/produkt/g20x30105-1-balenie-100ks/

My si berieme na Jesen vzdy makrely vcelku kedze tie sa neoplati filetovat a tam obcas kosti su. Ja netvrdim ze sacky 50 ym su zle. Ja tvrdim ze pouzivam sacky hrubsie kvoli tomu ze si beriem aj ryby v celku kde su kosti. Mensie ryby ktore chcem na grilovanie nefiletujem, nemam potrebu zobrat iba ciste filety.

Ja pouzivam kvalitne sacky s dostatocnou hrubkou 105 ym a som s nimi spokojny. Bavime sa tu o 10 EUR za 100 sackov, takze nejde o ziadnu astronomicku sumu.

Nie som na tom tak financne zle aby som setril na sackoch za par EUR. Vacsina rybarov co jazdia do Norska investuje do vybavy niekolko tisic EUR vratane mna takze je uplne bezpredmetne sa tu bavit o 3-4 EURach rozdielu medzi sackami.

Kazdy nech si vyskusa a porovna a urobi vlastny nazor ktore sacky mu viac vyhovuju.

Inak mam velmi zlu skusenost s dodrziavanim limitov 15kg. 90% rybarov to porusuje a beru co unesu. Mne dokonca ukradli aj prazdnu bednu len aby mali kde dat ryby.

Ale to je uz na inu temu.

Chlapi tady je jedna vychytávka ....... vakuovačka na jednu makrelu :-)))))

Kdyby někdo prodával starší vakuovačku, rádi odkoupíme.

Pokiaľ nie ste zo Starej Turej tak cena za tie sáčky je 20 ečiek. 10 euro dopravné?

Záleží na váhe a spôsobe dopravy. Slovenska Pošta, UPS kuriér , pripadne vam to dovezieme ak ste niekde na okoli

zavolajte mi a dohodneme sa;) 0917 486 911

Kolik peněz je potřeba do vakuovačky investovat, aby to nebyla dětská hračka a po jedné sezóně se nevyhazovala?

Lupen - zdarec kamarád koupil loni vakuovačku za cca 25-30tis uplně novou, při výběru se dívej aby byla na 220v jednak nemusíš řešit kde ji doma umístit a v norsku jen tak 380v u filetárny mit nebudeš (naše zkušenost co z klukama jezdíme) Hoj Venca

ahoj,

já jsem na vakuovačku narazil nedávno, v tomto článku: ... kde mě docela zaujala ... odkazují tam konkrétně na tuto .. nemáte s tím někdo zkušenost? je v akci, tak mne docela láká si jí pořídit ... co se potřeby týká, nemám žádné extra přání, stačí mně opravdu obyč .. díky za reakci !

ahoj,

tato vakuovačka je hračka. Vím o čem mluvím kupoval jsem jí loni z číny tam je cena cca 500kč. Jelikož létáme tak mi byla sympatická hmotnost této vakuovačky. Bral jsem jí jako jednorázovou záležitost. Svou práci odvedla, ale občas stávkovala. Pokud jezdíš autem a nejsi váhově omezen určitě jde koupit lepší. Němci používali vakuovačku, která měla hlubší vaničku kam se odsávala vlhkost a šlapala jim perfektně. Podobnou jsem viděl někde u nás a cena byla mezi 2- 3 tis.

děkuju moc za reakci, vyberu tedy jinou, ještě jednou díky !

ahoj, tato vakuovačka je hračka. Vím o čem mluvím kupoval jsem jí loni z číny tam je cena cca 500kč. Jelikož létáme tak mi byla sympatická hmotnost této vakuovačky. Bral jsem jí jako jednorázovou záležitost. Svou práci odvedla, ale občas stávkovala. Pokud jezdíš autem a nejsi váhově omezen určitě jde koupit lepší. Němci používali vakuovačku, která měla hlubší vaničku kam se odsávala vlhkost a šlapala jim perfektně. Podobnou jsem viděl někde u nás a cena byla mezi 2- 3 tis.

a můžeš upřesnit/odhadnout co to bylo za typ?

Přátelé, s vakuovačkou nemáme žádné zkušenosti proto prosím o upřesnění. Pokud vakuujete filety, prokládáte je folií pro snazší oddělení při zpracování? Nepředpokládám, že to děláte po jedné. Díky

to jak: Předpokládám že to byla vakuovačka od firmy ProfiCook. Když jsem se včera koukal na net na nabídku od firmy ProfiCook tak tam už ten model není. Našel jsem model VK 1133, který má ve výbavě šuplík na přebytečnou vlhkost. Tak si myslím, že je tam počítáno s nějakým odsátím vlhkosti. Je to pouze moje doměnka zkušenost s tímto modelem nemám.

  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.