[yt=sLmez27Uu0Q&feature=yt]sLmez27Uu0Q&feature[/yt]
[citace]otapa napsal: to mikulcak - tak jsem v sobotu vyrazil do Brna.Že jsem tam jerzdil-:)
Sposta krásný nožů..jeden hezčí než druhý.Bareš tam měl oba - ten tvůj a pak ten dražší.Ten má 60HRC.Nějak jsem to neunesl....je fo fakt nádhera,už se těším ,jak zakrojím....[/citace]
Koukal jsem se na jejich stránky a tento nůž jsem tam v nabídce nenašel - mají tam pouze se 14cm čepelí :-(
Odpovědět
tak ,tak Pafko,nemají....je to první fileťák od něho z tohoto nového materiálu.Když mu ale zavoláš,určo ti ho udělá.Já koupil na té výstavě první kousek.Abych řekl pravdu,jde z toho strach a zkoušel jsem ho zatím pouze v kuchyni na kousku krávy.Uvidíme ,až se potká 12.4 s první norskou kostí -:))
Ale tvrdil autor,že budu překvapen. Mile -:)
Dám vědet....
Ota
Odpovědět
Díky moc, vypadá velmi dobře. Asi se tam zastavím přímo :-D :-D
Odpovědět
Včera jsem si udělal zase menší radost - rychleji to potom utíká :-D :-D
Kdo na to má ale pořád vydělávat :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Včera jsem si udělal zase menší radost - rychleji to potom utíká
Kdo na to má ale pořád vydělávat [/citace]prosím kde to maj a cena???? taky bych si rád udělal nějakou radost
Odpovědět
[citace]bulik napsal:
prosím kde to maj a cena???? taky bych si rád udělal nějakou radost[/citace]
Pevné nože, strana 4, 1300,- CZK.
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
bulik napsal:
prosím kde to maj a cena???? taky bych si rád udělal nějakou radost
Pevné nože, strana 4, 1300,- CZK.[/citace]dík
Odpovědět
Pokud hledáš ocílky tak jsou na:http://www.reznickepotreby.cz/cs/38-ocilky
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Pokud hledáš ocílky tak jsou na:http://www.reznickepotreby.cz/cs/38-ocilky%5B/citace%5D
Ano, je to firma Kučera - řeznické potřeby v Brně. Od Dicka mají 3 druhy podle hrubosti ocilky, já si koupi tu prostřední (cena necelych 1.600,- Kc)- knoflíky nahoře jsou bílé. |Hrubá ocilka je má červené a nejjemnější je má modré :-D
Pak tam ještě mají jiného výrobce, ty jsou o něco lacinější :-D
Ceník ke konkrétnímu zboží pošlou obratem na základě mailového dotazu - viz. můj příspěvek na předchozí straně :-D
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
bulik napsal:
prosím kde to maj a cena???? taky bych si rád udělal nějakou radost
Pevné nože, strana 4, 1300,- CZK.[/citace]
Tys tam dal odkaz na filtak a ne na ocilku :-). Krome tohoto noze maji v sortimentu i dalsi, ktery je delsi a drazsi, ale ten zatim nemaji v katalogu - viz vyse prispevek od OTAPY :-):-)
K Baresovi se chystam priste :-):-):-)
Odpovědět
Pafko jakou ocilku jsi koupil ?Cozzini ergo stojí kolem pětistovky.Brácha mi doporučil ocilku na jemné obtahování.
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Pafko jakou ocilku jsi koupil ?Cozzini ergo stojí kolem pětistovky.Brácha mi doporučil ocilku na jemné obtahování.[/citace]
http://www.reznickepotreby.cz/cs/38-ocilky
Je to ocilka na 8. Obrazku - prostredni hrubost
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Tys tam dal odkaz na filtak a ne na ocilku . Krome tohoto noze maji v sortimentu i dalsi, ktery je delsi a drazsi, ale ten zatim nemaji v katalogu - viz vyse prispevek od OTAPY
K Baresovi se chystam priste [/citace]
;-) Jj, nedával jsem pozor a odpověděl jsem na otázku kde se dá koupit to co by udělalo radost mě :-D Ale úplně po pravdě, ten delší by mě asi zajímal víc - začínám pokukovat po pořádném fileťáku, letos jsem se totiž naučil využívat výhodu pružné čepele, donedávna jsem vše dělal jen s pevnou.
Odpovědět
Ahoj,tak jsem se vrátil z Urke ,s nožem od Bareše jsem zfiletoval cca 200 ks ryb a co myslíte .......
Dvakrát jsem kudlu lehce přejel ocilkou a je stále jako nová.
Můžu opravdu doporučit!!!
Odpovědět