Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

UCIME SA FILETOVAT

[yt=sLmez27Uu0Q&feature=yt]sLmez27Uu0Q&feature[/yt]

Odpovědět

To Jakabo - mám ten biely s dierou na palec. Lepšie sa drží ...

To video se mi ze začátku líbilo , ale pak tedy toho odpadu to by Nor zešílel . Kupříkladu z těch doršů zcela stupidně vyhazovali křídla (prsní ploutve něco jako klíční kost , což je z ryby to nejlepší . De facto nejdřív z ryb udělali flekouny (ryba v válící se v bendě ve vlastní štávě klidně 10-12 hodin a za druhé vyhodili ty nejlepší věci v rámci ušetření prostoru v bedně . Kůže a kosti na jakýmkoliv masu a to i rybím tvoří zlepšení výrazné chuti a štavnatosti .De facto z těch ryb udělali pangase a napuštěnou tresku v Makru v mrazáku a vyhodili klíčové věci co Seveřané zužitkují . Něco jako při zabijačce vyhodit hlavu , lalok krev a vnitřnosti .Jednalo se o reklamku na ostrý nože ,efekt pro party týdenních rybářů . Ale začátek byl dobrej , tu makrelu a štítníka udělal fajně na gril . S tím ostatním .. lze jen do trojobalu nebo na máslo s kmínem bez výrazné chuti . Amaterismus . škoda .Bohužel i já prvních 5-10 výprav byl tak pitomej .Ještě umlít s kořením a strouhankou ,, a máme karbanáky :-(

Bohusu mas stesti ze jsi se priznal na tech poslednich radkach....vim ze jsi taky v Korlinu skladoval foïlety v bedne i dva dny:-D:-D:-D:-D:-D

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl :-P

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl :-P

Pěkný, už jenom maličko a budeme to umět podobně :-)

Kucí,co je to za nože??

Filleting Line je holandský velkoobchod pro všechny profesionální filetovací potřeby. Lopatky jsou vysoké kvality a jsou vyráběny v Německu. Čepel se skládá z vysoce kvalitní nerezové oceli a je zaručena dlouhá životnost. Rukojeť lze nastavit podle vlastních potřeb, od měkké rukojeťi po tvrdou plastovou rukojetí.

co se týče fileťáků tak po pár firmách jsem skončil u české firmy Bareš,perfektně drží ostří několik hodin filetování,pro mě číslo 1,už nechci jiný,je s ním opravdu radost pracovat...:-P

Tohle video dával do jiný diskuze Dědek před měsícem.

Kudlu mám od zn. Marttiini, vypadá pěkně a pracuje se sní ještě líp, teflonovej povrch.

Pro mě by byl nejlepší fileťák ten, co by filetoval beze mě.

Musím prozradit, že Kulik má snad sbírku různých kvalitních fileťáků. Je mu v podstatě jedno jaký použije. Stejně s sebou musí mít vocílu nebo nějaký dobrušovač (už má diamantový). Z vlastní zkušenosti vím, že musím ocílkou ( používám keramickou) ostří dorovnat např. po jedné hodině filetování. Zářezům do kosti se nikdy nevyhnu, prostě tam zajedu. Filetuji stejným způsobem jako na videu. Samožřejmě mi to nejde tak rychle.

mikulcak - co máš prosím za nůž od Bareše??

Délka čepele a cena....

Díky Ota

to otapa-před dvěma lety jsem si koupil s 16cm čepelí a protože se mi osvědčil tak sem si udělal radost a koupil nedávno další s 20cm čepelí,cene cca 1800kč...pro někoho vysoká cena ale věřím že je budu mít hodně dlouho,teda pokud o ně někde nepřijdu:-P

Dejte sem odkaz na to video. Na mobilu se mi nevím proč příspěvky s videem vůbec nezobrazí:-?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.