Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu UCIME SA FILETOVAT

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To Jakabo – mám ten biely s dierou na palec. Lepšie sa drží …

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

To video se mi ze začátku líbilo , ale pak tedy toho odpadu to by Nor zešílel . Kupříkladu z těch doršů zcela stupidně vyhazovali křídla (prsní ploutve něco jako klíční kost , což je z ryby to nejlepší . De facto nejdřív z ryb udělali flekouny (ryba v válící se v bendě ve vlastní štávě klidně 10-12 hodin a za druhé vyhodili ty nejlepší věci v rámci ušetření prostoru v bedně . Kůže a kosti na jakýmkoliv masu a to i rybím tvoří zlepšení výrazné chuti a štavnatosti .De facto z těch ryb udělali pangase a napuštěnou tresku v Makru v mrazáku a vyhodili klíčové věci co Seveřané zužitkují . Něco jako při zabijačce vyhodit hlavu , lalok krev a vnitřnosti .Jednalo se o reklamku na ostrý nože ,efekt pro party týdenních rybářů . Ale začátek byl dobrej , tu makrelu a štítníka udělal fajně na gril . S tím ostatním .. lze jen do trojobalu nebo na máslo s kmínem bez výrazné chuti . Amaterismus . škoda .Bohužel i já prvních 5-10 výprav byl tak pitomej .Ještě umlít s kořením a strouhankou ,, a máme karbanáky 🙁

Ladik
    Účastník
    (68 odpovědí)

Bohusu mas stesti ze jsi se priznal na tech poslednich radkach….vim ze jsi taky v Korlinu skladoval foïlety v bedne i dva dny:-D:-D:-D:-D:-D

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (83 odpovědí)

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl 😛

Vogon
    Účastník
    (86 odpovědí)

Pěkný, už jenom maličko a budeme to umět podobně 🙂

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Kucí,co je to za nože??

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

Filleting Line je holandský velkoobchod pro všechny profesionální filetovací potřeby. Lopatky jsou vysoké kvality a jsou vyráběny v Německu. Čepel se skládá z vysoce kvalitní nerezové oceli a je zaručena dlouhá životnost. Rukojeť lze nastavit podle vlastních potřeb, od měkké rukojeťi po tvrdou plastovou rukojetí.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

co se týče fileťáků tak po pár firmách jsem skončil u české firmy Bareš,perfektně drží ostří několik hodin filetování,pro mě číslo 1,už nechci jiný,je s ním opravdu radost pracovat…:-P

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

Tohle video dával do jiný diskuze Dědek před měsícem.

Kudlu mám od zn. Marttiini, vypadá pěkně a pracuje se sní ještě líp, teflonovej povrch.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pro mě by byl nejlepší fileťák ten, co by filetoval beze mě.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Musím prozradit, že Kulik má snad sbírku různých kvalitních fileťáků. Je mu v podstatě jedno jaký použije. Stejně s sebou musí mít vocílu nebo nějaký dobrušovač (už má diamantový). Z vlastní zkušenosti vím, že musím ocílkou ( používám keramickou) ostří dorovnat např. po jedné hodině filetování. Zářezům do kosti se nikdy nevyhnu, prostě tam zajedu. Filetuji stejným způsobem jako na videu. Samožřejmě mi to nejde tak rychle.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

mikulcak – co máš prosím za nůž od Bareše??

Délka čepele a cena….

Díky Ota

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

to otapa-před dvěma lety jsem si koupil s 16cm čepelí a protože se mi osvědčil tak sem si udělal radost a koupil nedávno další s 20cm čepelí,cene cca 1800kč…pro někoho vysoká cena ale věřím že je budu mít hodně dlouho,teda pokud o ně někde nepřijdu:-P

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Dejte sem odkaz na to video. Na mobilu se mi nevím proč příspěvky s videem vůbec nezobrazí:-?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu UCIME SA FILETOVAT

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...