To video se mi ze začátku líbilo , ale pak tedy toho odpadu to by Nor zešílel . Kupříkladu z těch doršů zcela stupidně vyhazovali křídla (prsní ploutve něco jako klíční kost , což je z ryby to nejlepší . De facto nejdřív z ryb udělali flekouny (ryba v válící se v bendě ve vlastní štávě klidně 10-12 hodin a za druhé vyhodili ty nejlepší věci v rámci ušetření prostoru v bedně . Kůže a kosti na jakýmkoliv masu a to i rybím tvoří zlepšení výrazné chuti a štavnatosti .De facto z těch ryb udělali pangase a napuštěnou tresku v Makru v mrazáku a vyhodili klíčové věci co Seveřané zužitkují . Něco jako při zabijačce vyhodit hlavu , lalok krev a vnitřnosti .Jednalo se o reklamku na ostrý nože ,efekt pro party týdenních rybářů . Ale začátek byl dobrej , tu makrelu a štítníka udělal fajně na gril . S tím ostatním .. lze jen do trojobalu nebo na máslo s kmínem bez výrazné chuti . Amaterismus . škoda .Bohužel i já prvních 5-10 výprav byl tak pitomej .Ještě umlít s kořením a strouhankou ,, a máme karbanáky 🙁