Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

UCIME SA FILETOVAT

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
IGORECKO
12.03.2013 ID: 525135

[yt=sLmez27Uu0Q&feature=yt]sLmez27Uu0Q&feature[/yt]

0
Odpovědět
dub
12.03.2013 ID: 1055546

To Jakabo - mám ten biely s dierou na palec. Lepšie sa drží ...

0

Odpovědět

info@aonity.cz
12.03.2013 ID: 1055548

To video se mi ze začátku líbilo , ale pak tedy toho odpadu to by Nor zešílel . Kupříkladu z těch doršů zcela stupidně vyhazovali křídla (prsní ploutve něco jako klíční kost , což je z ryby to nejlepší . De facto nejdřív z ryb udělali flekouny (ryba v válící se v bendě ve vlastní štávě klidně 10-12 hodin a za druhé vyhodili ty nejlepší věci v rámci ušetření prostoru v bedně . Kůže a kosti na jakýmkoliv masu a to i rybím tvoří zlepšení výrazné chuti a štavnatosti .De facto z těch ryb udělali pangase a napuštěnou tresku v Makru v mrazáku a vyhodili klíčové věci co Seveřané zužitkují . Něco jako při zabijačce vyhodit hlavu , lalok krev a vnitřnosti .Jednalo se o reklamku na ostrý nože ,efekt pro party týdenních rybářů . Ale začátek byl dobrej , tu makrelu a štítníka udělal fajně na gril . S tím ostatním .. lze jen do trojobalu nebo na máslo s kmínem bez výrazné chuti . Amaterismus . škoda .Bohužel i já prvních 5-10 výprav byl tak pitomej .Ještě umlít s kořením a strouhankou ,, a máme karbanáky :-(

0

Odpovědět

Ladik
12.03.2013 ID: 1055563

Bohusu mas stesti ze jsi se priznal na tech poslednich radkach....vim ze jsi taky v Korlinu skladoval foïlety v bedne i dva dny:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

info@aonity.cz
12.03.2013 ID: 1055573

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl :-P

0

Odpovědět

info@aonity.cz
12.03.2013 ID: 1055575

Ladiku ani nemluv ,, to byli časy fuj tajbl :-P

0

Odpovědět

Vogon
12.03.2013 ID: 1055580

Pěkný, už jenom maličko a budeme to umět podobně :-)

0

Odpovědět

otapa
12.03.2013 ID: 1055608

Kucí,co je to za nože??

0

Odpovědět

Jiran
12.03.2013 ID: 1055680

Filleting Line je holandský velkoobchod pro všechny profesionální filetovací potřeby. Lopatky jsou vysoké kvality a jsou vyráběny v Německu. Čepel se skládá z vysoce kvalitní nerezové oceli a je zaručena dlouhá životnost. Rukojeť lze nastavit podle vlastních potřeb, od měkké rukojeťi po tvrdou plastovou rukojetí.

0

Odpovědět

mikulcak
13.03.2013 ID: 1055688

co se týče fileťáků tak po pár firmách jsem skončil u české firmy Bareš,perfektně drží ostří několik hodin filetování,pro mě číslo 1,už nechci jiný,je s ním opravdu radost pracovat...:-P

0

Odpovědět

Kapitán lipánek
13.03.2013 ID: 1055693

Tohle video dával do jiný diskuze Dědek před měsícem.

Kudlu mám od zn. Marttiini, vypadá pěkně a pracuje se sní ještě líp, teflonovej povrch.

0

Odpovědět

kulik
13.03.2013 ID: 1055696

Pro mě by byl nejlepší fileťák ten, co by filetoval beze mě.

0

Odpovědět

kim
13.03.2013 ID: 1055699

Musím prozradit, že Kulik má snad sbírku různých kvalitních fileťáků. Je mu v podstatě jedno jaký použije. Stejně s sebou musí mít vocílu nebo nějaký dobrušovač (už má diamantový). Z vlastní zkušenosti vím, že musím ocílkou ( používám keramickou) ostří dorovnat např. po jedné hodině filetování. Zářezům do kosti se nikdy nevyhnu, prostě tam zajedu. Filetuji stejným způsobem jako na videu. Samožřejmě mi to nejde tak rychle.

0

Odpovědět

otapa
13.03.2013 ID: 1055749

mikulcak - co máš prosím za nůž od Bareše??

Délka čepele a cena....

Díky Ota

0

Odpovědět

mikulcak
13.03.2013 ID: 1055866

to otapa-před dvěma lety jsem si koupil s 16cm čepelí a protože se mi osvědčil tak sem si udělal radost a koupil nedávno další s 20cm čepelí,cene cca 1800kč...pro někoho vysoká cena ale věřím že je budu mít hodně dlouho,teda pokud o ně někde nepřijdu:-P

0

Odpovědět

Petr Novák
13.03.2013 ID: 1055870

Dejte sem odkaz na to video. Na mobilu se mi nevím proč příspěvky s videem vůbec nezobrazí:-?

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.