Dnes mě přišel zajímavý obrázek tuningu Megajigu a návazce na mníky. Kolega píše, že přidáním obratlíku na horní trojháček došlo k snížení počtu stracených ryb.
Dnes mě přišel zajímavý obrázek tuningu Megajigu a návazce na mníky. Kolega píše, že přidáním obratlíku na horní trojháček došlo k snížení počtu stracených ryb.
Já jsem s tím nechytal. Fotku mě poslal Švéd, který si to takto váže na halibuty a mníky.
Odpovědět
Táto nástraha sa mi zdá veľmi dobrá. Tento rok som si už pripravil komponenty na ich výrobu. Mám pocit, že by sa mohli páčiť aj rybám pri Kvaloyi :-D Ale do júla je ešte ďaleko :-(
Odpovědět
I mě se to zdá jako velmi pěkná a účinná nástraha, oproti tomu co jsem používal je opravdu vytuněná;-). Za 23 dní to snad už vyzkouším:-D a dám vědět jak to dopadlo
Odpovědět
musím souhlasit,krásný tuning,dnes jsem zakoupil vše potřebné a za týden
to vyzkouším na Hitře,snad se něco podaří:-)
Odpovědět
Chlapi !!! Vy to máte už len za pár!!! Ja si do slaného omočím až za 43 dní :-x Toto čakanie je pekne ťažký pôrod :-D:-D:-D Potom aj ja dám spätnú väzbu, ako tieto dobroty fachčili 8-)
Odpovědět
pro vogon:kam to maš za 23,ja to mam taky za tolik na titran
Odpovědět
jedeme do Lysoysundu, odjezd 1.7.2010, takže když jsem psal za 23, že to vyzkouším, tak to už bude opravdu ve vodě:-D:-D. Pokud tam teda něco bude:-P. Zatím k této lokalitě moc informací není, tak beru to, že to je jako na Bakanu
Odpovědět
Dneska mě přišla další fotečka, že chytání na maso opravdu funguje.
Odpovědět
Překvapilo mě, že na dost velké ryby dávají malé jidheady. Je to účel, aby se nástraha vznášela ve sloupci? Ještě jeden dotaz. Tady ten halibut je uloven na tresku obecnou. Podle mě nemá míru a není ani moc vhodná jako nástražní ryba, keler nebo sleď je určitě lepší.
Odpovědět
To mirecek: Ano je to tak. Kolegové ze Švédska velice často chytají s malým jigheadem a velkou nástahou, kterou spustí do sloupce a nechají ji tam volně vznášet. S nástrahou není nutné nějak moc trhat, spíše ji nechte volně propadat sloupcem.
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Sime a ty používáš jaké lehčí nebo těžší?
[/citace]Podle toho kde chci chytat volím gramáž. Na hloubku těžší do mělčin lehčí. Důležité je, abys držel nástrahu u dna /max 2m nade dnem/.
Vždyčky se to také nepovede...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...