Hasvik, NO
temperature icon 6°C
slabé mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Titran 2017

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát  Sn.Tour  na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.

Odpovědět

Ahoj Máro tak už se vám to krátí vid včera dorazila parta z Hradce ale zatím fouká hodně vítr ale snad se to otočí k dobrému.
    Ahoj Honzo,znáš to taky nám fučelo pah se to zlomí a je to paráda.Přeju hezké počasí a pěkné úlovky  JIrka

Ahoj Jirko dneska je to už o něco lepší ale zítra se to má zlomit a přestat foukat tak doufám že se nachytají pořádné ryby

Ahoj Máro tak už se vám to krátí vid včera dorazila parta z Hradce ale zatím fouká hodně vítr ale snad se to otočí k dobrému.

Joo začínáme balit a dokupovat poslední věci s sebou....a v pátek večer odjezd.Doufám,že dovezeme i dobré počasí....

Ahoj Honzo, tak jsme zdárně dorazili do ČR a bohužel zůstaly jen vzpomínky na Titran, zimu a ledový severák, krásné ryby a super správce.

Doufáme, že vše dobře dopadne a příští rok se opět uvidíme. Zdravíme Tě: chata 3 (Petr, Pavel,Ondra,Jirka,Milan a Honza)

Ahoj Petře tak už to prostě je že někomu dovolená začíná a druhým končí a ty vzpomínky jen ty krásné.

Mám tady partu z Hradce a včera vyrazily na orklakem v krásném počasí a bezvětří se nachytalo hodně ryb přes 1 metr jak tresek tak i mníků nějaký ten okouníček  a hodně polaků od 60 do 80cm

Ahoj na Titran..Taky jsme dorazili domu a zapojili se do pracovní činosti.Chtěl bych poděkovat Honzovi a týmu v autobuse,za ochotu a pohodovou cestu tam i zpět..Za rok zase dorazíme..Ještě jednou díky a at se tam všem daří nachytat a zachytat.S pozdravem Beny a tým Peručáků

Tak tu máme krásné sluníčko a ještě krásnější ryby .

A je to tady......za pár hodin odjezd směr Titran s naší velkou partou Zerp.......!!!!!

Snad nám bude přát počasí a povede se konečně poláček přes metr...?

Máro šťastnou cestu a pořádný ryby....taky zítra letíme a snad se vydaří počasí.

Solny tak krásný let a hladké přistání.

Máro šťastnou cestu a pořádný ryby….taky zítra letíme a snad se vydaří počasí.

Pepo taky doufáme,že počasí bude konečně ok.....dávej reporty a ať koušou.....

A je to tady……za pár hodin odjezd směr Titran s naší velkou partou Zerp…….!!!!! Snad nám bude přát počasí a povede se konečně poláček přes metr…?

Polaček přes metr? Tos Máro přehnal. Ne že by na Titranu nebyli, ale to bychom tě museli přejmenovat. A já jsem si na tu 45 už zvyknul.

Máro a spol pohodovou cestu a hóóódně ryb. :D

Pepo, klidný let.

taky se pripojuji za stastny prijezd a pekne ulovky a hlavne dobre zakrmujte ,aby jsme mi co to mame za nekonecnych 44 meli co lovit.zdar zdar

Taak jsme tady...počasí nám tedy na příjezd moc nepřálo....vítr 10 a déšť,ale i tak jsme vyjeli na vodu.Docela jsme se pohoupali,ale ryby nám braly a máme na večeři a zítra na oběd.Všechno doršáci,pár kelírků a Radek pěkného polaka.Zítra má ještě docela foukat,tak uvidíme a v úterý,pokud počasí dovolí,se do toho opřeme.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.