Hasvik, NO
temperature icon 7°C
slabý déšť
Trondheim, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 18°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Titran 2017

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát  Sn.Tour  na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.

Odpovědět

Ahoj držáky budou za 200 Kč

Tak ještě tři dny a valíme to nahoru doufám až tam dorazíme tak bude dobré počasí

Zábradlí u lodí na Titranu má průměr 31 mm

Ahoj přátelé rybolovu nově bude možno zapůjčit pilkrovací  set osazený elektrickým multiplikátorem wft 700

Jan 12:Už je u tebe nějaká parta..?  A chytá se něco.?

Ahoj všichni Titranáci tak už jsme dorazily konečně do kempu a po krátkém dýchánku moji kolegové vyrazily na vodu . je tady krásné počasí a vítr 4 tak doufám že přivezou něco k večeři

tak jak to dopadlo,byli řizečky nebo šišky s makem?

Tak pošli foto...za 14dní k tobě dorazí..parta od Loun..mluvil jsem s Benešákama..Zděnda s Tomem už se těší..

Ahoj tak jsme konečně pochytaly pěkné tresky a pár polaků

Zdeno večeře byla super z čerstvých ryb chlapi se tady předháněli v kuchyni který bude mít lepší.

tož mládene, tresky jsou to pěkné ,ale na me tam čekaji jeste vetsi,kluci zakrmnujte a nelovit ty moje!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Titraňaci,

krásné ryby, najiždějí a teď to bude jenom lepší a lepší. Za 6, to už se nechá vydržet. Petr

Ahoj na Titran , moc hezké úlovky : gratulace , ale, a to hlavně, dokrmujte mníky do pořádných hadic, alespoň skupinu "D "   Čau  VIKI.  : - ) .

Tak se mi vrátily spolubydlící z dnešního rybolovu a nachytaly pár tresek a dva metrové mníky

jinak zatím u majáku nejsou pořádně ryby sem tam je ojedinělí  záběr doufám že se to zlepší než dorazí prví turnus

Tak se mi vrátily spolubydlící z dnešního rybolovu a nachytaly pár tresek a dva metrové mníky jinak zatím u majáku nejsou pořádně ryby sem tam je ojedinělí záběr doufám že se to zlepší než dorazí prví turnus

Pozdrav na Titran :-) koukáme, že to tam pomalu rozjíždíte. Přejeme pohodovou sezónu a pořádný úlovky.

Jan12:  kdy ti dorazí první turnus.?  A co sníh..? K nám se vrátila zima..jak je u tebe?

Ahoj první turnus dorazí 24 dubna a mají mít docela dobré počasí  u nás je krásně slunečno a bezvětří ale od  zítra už má foukat až do neděle

Na uvítanou jsme doplnily naše lodě dvěma novými viz foto

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.