Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Titran 2017

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát  Sn.Tour  na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.

Odpovědět

ahoj Honzo,tož ja ta trošku znam, šak jsme neco loni v Madarsku popili,verim ,ze se ti bude dobre darit, a zacatkem cervence nas tam mas. ahoj Zdena

Taky se už těšíme.

AyM

Máme to za 104 dní. :-) Omlouvám se za tak nepotřebnou informaci. Ale těšíme se na nové informace co u majáku jak na Orklakenu atd.

ta hradistaci prihodi jeste asi 30 dni, tak si berte jenom ty male a velke tam nechte.

Čau Honzo , přeji ti dobrou spolupráci a trpělivost s námi co jezdíme na Titran . Moc tě zdravím a pěkně seřaď mníky do fronty . Čau Ladik pajda alias VIKI .Pozdravuj Marc.

To Zdena: Myslíš tuhle velikost. Tak ty pouštíme, ale do lodi, do malťáku se nevejdou. Chyceno u majáku loni.

Ahoj všichni kamarádi rybáři z titanu .Tak se nám rok z rokem sešel a za chvilku nám začíná nová sezóna na titranu. Jmenuji se Honza Novák a budu váš nový delegát Sn.Tour na titranu. Někteří z vás mi už znají z posledních turnusů na titranu a s ostatními se rád poznám.
      Ahoj Honzo přeju  klidnou službu příjemné lidi a klidné moře. Zatím ahoj Jirka

ahoj jirko,nic se neboj ,ja tam dam na neho pozor aby nezvlčel,a kdyby zacal tak namočim rožek kapesnika do te nasi  trnkove medeciny a navlhčim mu usta,ta ho na par hodin sklidní

Ahoj všichni rybáři nezadržitelně se nám blíží čas (cca 25 dní ) do odjezdu na první turnus na Titran.

Už se těším až tam dorazíme a pochytáme nějaké ty první jarní metrové rybičky pokud nám bude přát počasí.

Ahoj Zdeno jinak kapesníček se dává na čelo když je ti špatně a trnkový likér  je k vnitřnímu použití nevím jak u tebe

ja vim, jenomze ti čeští kluci moc nevydrží a proto musime davkovat po troškach a jeste trochu naředit

Chtěl bych nabídnout 1 - 2 volná místa na Titran v termínu 10.5. 2017 - 22.5.2017 .  Dva naši kamarádi nedostali volno z práce . Odjezd z Hradce Králové.

Dotazy zodpovím na tel. čísle   736 716 436

Tak zdar Martin

Ahoj Zdeno  to víš mi jsme národ pivních skautů ale jinak ten váš likér taky ochutnáme.

už se nám to krátí strašně rychle a budu se na vás všechny moc těšit

Ahoj Honzo. Chtěl jsem se zeptat, jak je to letos s placením benzínu. Danovi to bylo v předchozích sezónách jedno, mohli jsme mu platit v NOK, EUR i Kč. Díky za odpověď.  Norská horečka krásně stoupáááááá :), jsme tam v termínu (1.5.-13.5.).

Ahoj platba benzínu bude v Norech a našich korunách a i když si tam bude něco jiného chtít koupit .

Už to mám za 9 dní do odjezdu tak už pomalu balím věci.

1 2 3 4 5 6 17
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!