Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 142 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel respi a poslední změna proběhla před 10 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 143)
  • Autor
    bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To Mirer:Díky za foto.Je to paráda.Už se tam těším,jak dítě na dudlík,ale jsou to ještě 3 měsíce.Úlovky nádhera.To jsou fotky zřejmě z majáku?Ještě by mě zajímalo,jaká je vzdálenost na ten maják z kempu.U toho majáku jsou i ty mělčiny na kterých jste chytali,že?Jestli jsem koukal dobře,tak je tam hloubka okolo 4 m.Taky tady bylo v několika příspěvcích vzpomínané místo Orklnker.Nemůžu to místo na mapě najít.Kterým směrem leží.Zatím děkuji.

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

v levo nahoře u té dvacítky

mikulcak
    Účastník
    (376 odpovědí)

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To bocman. Cesta z kempu na maják trvá cca 10 min. Všetky ryby na fotkách boli chytené priamo na majáku, na 30g prívlačový prut. Ako sa dá vylodiť na majáku som popisoval vyššie. Čau.

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

To Mikulcak podivej se na Bohemiafishing gumove nastrahy sou tam podobne

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To vydra. Tie nástrahy vyzerajú dobre, len sa obávam že nemajú tu základnú prednosť a to ochranu protihrotu pred uviaznutím v trávach(chaluhách). Tam šlo predovšetkým o to, že nástraha sa odhodila z brehu až za pás tráv ( šírka okolo 5m ), nechá sa klesnúť až na dno ( hĺbka cca 6m) a malými prískokmi rozpohybovať krevetu smerom do tráv. Tým, že kreveta má chránený protihrot, dokonale sa vyhýbala uviaznutiu, hoci pravidelne naráža do hrubých stoniek chalúh. Ryby ktoré sme pochytali z brehu sa vrhali na návnadu v 90% prípadov v momente keď kreveta vstupovala do trávy alebo , keď už bola 2 metre od brehu a tesne pod hladinou. Ak však inú možnosť mať nebudete, určite to treba skúsiť aj s návnadami ktoré našiel VydraCZ. P.S.: Úžasný výmysel ochrany protihrotu je v tom, že v momente keď po krevete zaloví ryba a vezme ju do papule, zamáčkne drát, uvolní protihrot a jazda sa môže začať….Polak, ktorého zaseknete 2m od brehu vám poriadne rozbúcha srdiečko…O správnom nastavení brzdy asi písať netreba. Ahojte.

Miloš Provazník
    Účastník
    (23 odpovědí)

Když bylo špatné počasí,tak se mi ze břehu pod pevností osvědčily lehké zlaté plandavky.

Záběry přicházely blízko břehu a byla to paráda.Už se nemúžem dočkat.

fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)

To Mirer. Co jsi měl na té vláčce za šňůru.

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To fridass. Používal som v drvivej väčšine na 30g prúte naviják Shimano 2500XT-RB so šnúrou Fireline 0,12mm (nosnosť 6,8kg). Na 100g prute mám Abu Garcia C704LX a tam mám Fireline 0,17mm. Tie ľahšie návnady lietali hlavne vo vetre lepšie s tou tenšou šnúrou, a myslím že úplne stačila.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To Mirer

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

To Murer:Nějak se mi to odeslalo,a ani nevím jak.Díky za odpověď.Zajímalo by mě ještě,Jestli při zpáteční se někde zastavuje v některém obchodě.Když se jede z Kvevaeru,tak se zastavuje na nákup.Koupil jsem tam džem,a byl o něj velký zájem.Už mám dost objednávek.Díky.

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To bocman. Ja som mal letenku tam aj späť, tak toto neviem. Ja som si bol nakúpiť na Hitre dva dni pred odchodom. Delegátovi sme dali na benzín a urobili sme si cestu navyše. Všetko potrebné tam kúpiš. Čau.

fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)

to Bocman.Tyhle věci kupujeme ve Fillanu.nalevo u pumpy.Koupíš kdeco. Nemůžeš minout.

fridass
    Účastník
    (111 odpovědí)

To Mirer.Přemýšlím právě co koupit za naiják.Mám vláčku 10-40, a tvdší 80-120.Dík za info.Čau.

Miroslav Druga
    Člen
    (116 odpovědí)

To fridass. Ten Shimano ktorý popisujem vyššie ti môžem len doporučiť. Budeš spokojný. Čau.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 143)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...